goossia 24.02.06, 22:50 czy ktoras z Was uzywala lub uzywa to cos? interesuje mnie, jak bardzo jest to bolesne, czy jest szansa, ze bede to uzywala codziennie, a nie postawie na polce..... :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: roll cit kosmetyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 23:27 a co to takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
la.vita.e.molto.di.piu Re: roll cit kosmetyczny 25.02.06, 00:08 Ja nie używałam, ale ztego co wiem, zabieg ten wykonuje się w profesjonalnych gabinetach. No i nie codziennie! I nie wiem, jak chcesz to na półkę postawić. Jesteś pewna, że nie pokręciłaś czegoś? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
goossia Re: roll cit kosmetyczny 25.02.06, 14:48 tak, jestem pewna:-) jest roll cit medyczny, ktorym robi sie zabiegi w gabinecie, i roll cit kosmetyczny, do uzytku domowego..... Odpowiedz Link Zgłoś
matysia_k Re: roll cit kosmetyczny 25.02.06, 15:08 Wydaje mi się,że sama zasada działania rollcitu wyklucza domowe stosowanie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tora83 Re: roll cit kosmetyczny IP: *.chello.pl 25.02.06, 15:15 Kiedys chodzilam do gabinetu kosmetycznego, gdzies stosowali roll cit i z tego co wiem byla tez mozliwosc zakupienia tego domowego. Ja jednak nie probowalam zabiegow z jego uzyciem. Odpowiedz Link Zgłoś