limonka110 15.06.07, 13:05 ktos uzywal? sa efekty :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heartbeats85 Re: Roll-on płaski brzuch garnier 15.06.07, 18:02 No właśnie, też jestem zainteresowana... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wimx Re: Roll-on płaski brzuch garnier 15.06.07, 18:12 A w zajaczka wielkanocnego tez wierzysz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaba1 Re: Roll-on płaski brzuch garnier 15.06.07, 19:03 Mnie bardziej śmieszy zawarta w tej reklamie sugestia że nic tak nie podnieca faceta jak płaski brzuch u kobiety :D I co jeszcze, może pachy??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dossi1 Re: Roll-on płaski brzuch garnier 18.06.07, 19:00 Jeśli dla mojego men. mój płaski brzuch jest zupełnie " a seksowny" to jego problem, ale ja z dobrego wyglądu i samopoczucia nie zrezygnuje, popieram wszystkie panie, które o siebie dbają ... za pomocą kosmetyków też. Odpowiedz Link Zgłoś
11anna11 Re: Roll-on płaski brzuch garnier 16.06.07, 19:30 Ja kupiłam. Efektów nie widzę, może dlatego, że stosuję za krótko. Ale jest to rzecz zupełnie niepraktyczna. Przy rolowaniu płyn w ogóle się nie wydostawał z tego pojemnika. W końcu przeciełam opakowanie i przelałam to do innego i teraz najpierw nakładam preparat ręcznie a potem roluję. Generalnie jednak odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
sticz Re: Roll-on płaski brzuch garnier 18.06.07, 10:31 Od dwóch tygodniu używam tego preparatu i jest naprawde świetny. Pudełka nie trzeba przecinać, wystarczy przy rozprowadzaniu lekko nacisnąć na tubkę (co z resztą jest napisane na opakowaniu) :-) Efekt jest zadowalający, ale trzeba używać tego regularnie. Ja używam codziennie wieczorem. Mój brzuch jest mniejszy, skóra napięta i bardzo miła w dotyku. Gorąco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
cudna_lalka Re: Roll-on płaski brzuch garnier 18.06.07, 11:12 A na dolaczonej ulotce pewnie jest informacja, ze nalezy stosowac diete i robic 1000 brzuszkow dziennie dla lepszego efektu Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Roll-on płaski brzuch garnier 18.06.07, 11:06 a jestes podatna na sugestie? Odpowiedz Link Zgłoś
sticz Re: Roll-on płaski brzuch garnier 18.06.07, 14:28 Nie jestem podatna na sugestię. Mówię wam to co widzę. Gdyby ten kosmetyk był felerny to napisłabym że jest FELERNY. Na mnie on działa i jestem z niego zadowolona, więc wyraziłam swoje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Roll-on płaski brzuch garnier 18.06.07, 15:16 to pytanie, jak widac, zadalam zalozycielce watku. Uderz w stol a nozyce sie odezwa ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sticz Re: Roll-on płaski brzuch garnier 18.06.07, 14:29 Poza tym nie namawiam tu nikogo, że powinien to kupić. Post jest nt. czy ten kosmetyk naprawdę działa, więc opisuję to co sama zauważyłam po sobie odkąd używam roll-on. Odpowiedz Link Zgłoś
nefretete28 Re: Roll-on płaski brzuch garnier 18.06.07, 14:54 a moze pochwalisz sie ze pracujesz w koncernie GARNIERA? PS- w bajki nie wierze, za to dieta mniej zrec i cwiczonka jakos tak/ Odpowiedz Link Zgłoś
sticz Re: Roll-on płaski brzuch garnier 18.06.07, 15:36 Mówcie sobie co chcecie. Wyraziłam tylko swoją opinię na ten temat. Jednemu pomaga a drugiemu nie musi.Czepiacie się bez sensu. Jak nie ufasz takim produktom no to ćwicz, przejdź na dietę a nie bezpodstawnie uważasz że jestem z koncernu Garniera. cHYBA FORUM JEST PO TO, żEBY WYRAżAć SWOJE ZDANIE. Dałam odpowiedź na ten post a posypały się dziwne słowa co do mojej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
annszc Re: Roll-on płaski brzuch garnier 18.06.07, 17:06 a Ty sie pochwalisz ze pracujesz u konkurencji ????? Odpowiedz Link Zgłoś
annszc Re: Roll-on płaski brzuch garnier 19.06.07, 04:57 to było oczywiscie do Nefretete która chyba nie wie na czym polega Forum Odpowiedz Link Zgłoś
komyszka Re: Roll-on płaski brzuch garnier 19.06.07, 07:10 zerknelam na cały watek i o mało z krzesła nie spadłam- ze smiechu.... piszące to w mym odczuciu w dużej mierze sfrustrowane osoby które najwyraźniej nie potrafia przyjac do wiadomosci (z zawiści???)ze na niektórych specyfiki antycellulit/wyszczupllajace po prostu działają. OCZYWIśCIE- nikt nie pisze tu o cudownym zniknieciu duzej nadwagi czy poważniejszych problemów skórnych. ale mozna sobie pomóc. i to jest fakt (naturalnie trzeba znaleźć "swój" specyfik, na na każdego działa co innego). jesli chodzi o garniera roll-on to jest niezły. bardzo dobrze ujędrnia i wygładza skórę. masażer jest świetny. moze troche kłopotliwe jest jego czyszczenie ale cóż. hitowym kosmetykiem jest dla mnie równiez fioletowy evelline- TAK ! ZGADłYśCIE! JESTEM W ZMOWIE Z PRODUCENTEM!!!!!;p:p. ale tylko ten. inne z tej serii równiez przetestowałam i wyrzuciłam pieniadze w błoto. zatem w duzej mierze działanie kosmetyku zalezy od indywidualnych predyspozycji. ja radze po prostu testowac i nie zrażac sie infantylnymi komentarzami. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
ewuniaaa3 Re: Roll-on płaski brzuch garnier 19.06.07, 07:28 Dla mnie tegoroczne nowości są troche śmieszne: roll-on płaski brzuch, gładkie pachy... ciekawe, jaki jeszcze "defekt" kobiecej urody wynajdą, wmówią nam, że to jest bee i zaproponują kosmetyk... Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_i_kropka Re: Roll-on płaski brzuch garnier 08.07.07, 14:37 mnie te ,,piekne pachy, które mogę w końcu odsłonic" też zadziwiły:D w negatywnym znaczeniu tego słowa:D następny pewnie będzie jakiś krem albo piling do uszu;D Odpowiedz Link Zgłoś
caarolinn Re: Roll-on płaski brzuch garnier 08.07.07, 01:49 MOje drogie nie po to jest to forum, żeby sobie skakać do gardła. Popieram was kobitki dla jednych to dobre rozwiazanie dla innych nie. Jedni maja tak dużo celulitu, ze moze im to nie pomóc. Ważne jest to, zeby potem ten ładny brzuch utrzymać. Chciałam zapytać ile kosztuje ten produkt? Ile trwa kuracha? OD tego jest forum, zęby opisać ten produkt. Z góry dziękuje jeśli ktos odpowie na moje pytania. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka87 Re: Roll-on płaski brzuch garnier 08.07.07, 11:42 www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=18881 Odpowiedz Link Zgłoś
malinoweciacho Re: Roll-on płaski brzuch garnier 08.07.07, 11:54 W ubiegle lato ten wynalazek byl wyprzedawany za grosze w Wlk. Brytanii. To chyba znak, ze jednak slabo sie sprzedawal. W tym roku nie widzialam go w ogole. Odpowiedz Link Zgłoś
internistka Re: Roll-on płaski brzuch garnier 08.07.07, 14:31 czekam aż pojawi się na rynku jakiś specyfik na drugi podbródek. wydaje mi się, że to tylko kwestia czasu. Po tym jak zobaczyłam w niemieckiej tv reklamę proszku do dżinsów i dziś rano reklamę prasową specjalnego mleka dla kotów whiskas. Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka87 Re: Roll-on płaski brzuch garnier 08.07.07, 15:01 a ja juz mam to mleczko, a nawet dwa ;)z darmowych paczuszek Whiskasa. W Tesco ok.3,50zł Odpowiedz Link Zgłoś
caarolinn Re: Roll-on płaski brzuch garnier 08.07.07, 19:39 a jaki jest efekt po jednym dniu stosowania? Odpowiedz Link Zgłoś