Forum Auto-Moto Automobil
ZMIEŃ
      rover

rover

(5 wyników)
    • ROVER 75(10)

Widziałem to autko u kolegi, wygląda kapitalnie i na mój gust. Mam zamiar takie kupić i aktualnie szukam w internecie. Proszę o informacje eksploatacyjne na temat tego samochodu.
    • motoryzacja.interia.pl/news?inf=479584 Jeśli komuchy niczego nie spierdolą, to z Żerania będą wyjeżdżać Rovery i MG. Lepszy rydz niż nic! Pytanie tylko, jakie to będą modele. 25 i 45 to już dość przestarzałe modele, ale cena mogłaby być ich głównym atutem. Jeśli polskie 75 byłyby tanśze niż angielskie, to ludzie by to kupili. Bezpieczne, komfortowe, eleganckie. A za rok, dwa następcy 25 i 45.
    • www.motogazeta.mojeauto.pl/cms/index.php/23605 Czy to prawda? Nie zauważyłem info o tym w żadnej gazecie, magazynie ale może przeoczyłem? Czy teraz Chińczycy bedą tłuc jakiś swój model? Po co im wogóle fabryka w GB? Chyba nieporównywalnie taniej jest płacić miskami ryżu u siebie? Może względy prestiżowe - ale może najpierw niech zaczną produkować tanie auta z porządnych materiałów a potem myślą o budowaniu wizerunku? pzdr Q
    • Ale od początku. Szejk Muhhamad z Dubaju przyjeżdża na swoją działkę letniskową na, jak to podobno określa "kemping". Działka to odgrodzone 1/3 wsi nieopodal Kyle of Lochalsh + wielka część jeziora. Lokalni się trochę buntowali, więc Szejk im zbudował na odczepne najbardziej wypaśną świetlicę wiejską w okolicy. No i Szejk ma tam tą działkę. Na niej parę domków takich, że ten najmniejszy to by mnie urządził na całe życie gdybym zamierzał mieć 15 dzieci, pole golfowe, przystań ...
    • Zastanawiam się poważnie nad zmianą auta, bo trochę mi już w "różowej landrynie" (hyundai accent) niewygodnie. Nawet niedługa trasa lublin-warszawa pokonywana b.często zaczyna mnie już w nim męczyć. Mam możliwość kupienia Rovera 623 z 99r. z automatem. Porządnie wyposażony, cena atrakcyjna, na liczniku oryginalny przebieg lekko ponad 100 000, gaz. I tu rodzą się me pytania: - czy to udane auto i model - czy części są drogie i trudno dostępne jak obiegowa opinia zdaje się sugerować - g...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się