rover

(5 wyników)
  • nagle po wrzuceniu jedynki, potem dwójki - nie mogłam zmienic na inny bieg, ani na luz!następnie po 15 min. szarpania wreszcie bieg "wyszedł", gdy odpaliłam znowu silnik sytuacja sie powtórzyła tylko na "wstecznym" tez się zablokował- następnie sprzęgło przestało działać, po wcisnięciu,zostaje...wiem że zerwała się linka od sprzęgła..,mówią że może też poszła tarcza od sprzegła,może łozysko oporowe, może tez cała skrzynia?a może tylko sprzęgło..najgorsze że silnik jakoś strasznie ...
  • Zimowe mam Pirelli 185/60 R15 a letnie chce kupic 195-ki. Zimowkami jestem urzeczony,spisuja sie wspaniale. Teraz tak sobie marze aby kupic letnie ktore dalyby mi tyle samo satysfakcji. Z gory dziekuje za podpowiedz. Pozdrawiam.
  • MÓJ POLONEZIK ROCZNIK 91 TO JUŻ STARY ZŁOM.CHCĘ KUPIĆ COŚ NOWSZEGO ALE JEDNOCZEŚNIE POZOSTAĆ PRZY TEJ TANIEJ MARCE.DORADŹCIE MI PROSZĘ CZY POLONEZ Z SILNIKIIEM ROVERA JEST DOBRY...CZY WARTO SIĘ W TO PAKOWAĆ...JAKA JEST AWARYJNOŚĆ SILNIKA I POSZCZEGÓLNYCH KOMPONENTÓW,JAK KSZTAŁTUJA SIĘ CENY CZĘSCI ZAMIENNYCH,CZY TRUDMO JE DOSTAĆ ITD ITD...Z GÓRY WIELKIE DZIĘKI...
  • prosze o informacje na temat amortyzatorow jak gdzie i czym je napelnic w aucie rower111 mam z tym ogromny problem
  • Potrzebuje szybko kupic samochod - jaki z tej listy jest godny blizszego zainteresowania a jakim nawet sobie glowy nie zawracac? -peugeot 405 2.0 sti, 86 000 mil, 94 rok -peugeot 405 gtx wrbp diesel, 1.9, 94 rok -peugeot 605 suti, 94 -hyundai lantra 1.6 gls, 53 000 mil, 94 rok -rover 220 gti tom-cat, 95 000 mil, 94 rok -rover 214 sli, 85 000 mil, 94 rok -rover 214 sli, 79 000 mil, 92 rok -ford mondeo 1.8 lx td, 130 000 mil, 97 rok -ford mondeo 1.8i lx, 93 rok -opel vectra 2.0i ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się