Forum Czas Wolny, Hobby Forum Humorum
ZMIEŃ
      samoobrona

samoobrona

(15 wyników)
    • jjakie są wasze propozycje? www.samoobrona.org.pl/konkurs/index.php Masz pomysł na hasło Samoobrony w wyborach parlamentarnych i prezydenckich? Wyślij je! 8.06.2005 Wymyśl hasło Samoobrony na wybory parlamentarne i prezydenckie! Autorzy najlepszych pomysłów otrzymają nagrody niespodzianki! Propozycje prosimy słać na adres konkurs@samoobrona.org.pl. Oprócz hasła prosimy o podanie następujących informacji lub samego adresu email: # imię i nazwisko autora, # adres zamieszkania, ...
    • Najwspanialsza od Bałtyku po Tatry i zarazem od Bugu do Odry, polska partia ma zaszczyt zaprosić Prawdziwych Polaków na weekendowy festyn z atrakcjami. Festyn odbędzie się w któryś z najbliższych zimowo-wiosennych weekendów, w miejscu poufnym aby zapobiec jego zakłóceniu przez elementy obce ideowo. Plan festynu SOBOTA 9.00-9.15 Mowa otwierająco-kontestująca - wygłosi Andrzej Lepper, przewodniczący. Zakres tematyczny - nieznany. 9.30 - 10.00 Polskie śniadanie: owsia...
    • Co byś mu pomiedział/ła !
    • Znacie jakieś fajne?
    • ????? Co by się zmieniło?? Jest to tak absurdalne, że aż śmieszne i dlatego z niecierpliwością czekam na Wasze wpisy!
    • gliwice.naszemiasto.pl/wydarzenia/299410.html Przeczytajcie wywiad z panią posłanką!
    • Mianuję się Prezesem na okręg Forum Humorum. Kto jeszcze zasili szeregi zarządu partii? Stawki wejściowe niewysokie! Czekam na pytania!
    • czy znacie strony, no których zamieszczone są wypowiedzi tej pani w formie dźwiękowej, a jeszcze lepiej wizualnej?
    • Włąsnie usłyszałem w radyju, że SZ. P. A. Lepper chce grozi, że zablokuje media publiczne. Zachodzę w jaki sposób on chce to zrobić. Macie jakieś pomysły? Że niby co? W każdym studio telewizyjnym będą przed kamerami siedzieć smutni panowie w biało-czerwonych krawatach i Polska bedzie na nich patrzeć? A w rozgłośniach radiowych będzie na okrągło puszczany hymn Samoobrony?
    • www.sejm.gov.pl/poslowie/posel4/201.htm Spadłem z krzesła ze śmiechu ;-)
    • Uwaga na nowe wirusy! (no, niektore sa troche starsze :) Rokita: system działa niby normalnie, jednak masz wrażenie że coś jest nie tak. Coś jakby diabeł lub kobieta napisała ten program i umieścił w ciele mężczyzny. Kaczyński: plik po zalogowaniu się i zmianie rejestru tworzy fałszywe kopie istniejących już plików (tzw. klony) i w ten sposób zajmuje wolne miejsce na dysku. Bardzo trudny do wykrycia i uciążliwy dla użytkownika, bo nie wiadomo, który plik jest prawdziwy, a któ...
    • RENATA BEGER PRZEMAWIA PRZED PARLAMENTEM EUROPEJSKIM W BRUKSELI - ROK 2008. (Wersja z tlumaczeniem.) Tall room! (Wysoka Izbo!) Welcome in the name of all penises of Selfdefence. (Witam w imieniu wszystkich czlonków Samoobrony.) Now it's railway for me. (Teraz kolej na mnie.) It's not fugitive of circumstances. (To nie jest zbieg okolicznosci.) Look in my little-eye-bitches and concentrate a shit. (Spójrzcie w moje ku..ki i skupcie sie.) I was a behind eyes ...
    • Na Europe, hej! ftp://nm.dz.com.pl/wywiad.mp3 Rozmowa z nową, śląską posłanką Samoobrony Marią Wiśniowiecką • Za co pani ceni Andrzeja Leppera? Jak najlepszy jest. Jak to powiedzieć, ludzie go obniżają, partie go obniżają. On daje wszystko z siebie. Chce pomóc naprawdę, żeby została nasza Polska jaka jest, żeby została w dobrym stanie, a nie co inni robią - wysprzedawają nas! Żywcem! Marszałek Lepper jest dlo ludzi jak najlepiej. On chce, żeby było dobrze, żeby wszyst...
    • Moje filmiki Youtube ZAPRASZAM !!! demoty + kurs samoobrony w HD Zapraszam do obejrzenia moich nowych filmików: Klasyki demotywatorów czyli TOP 20 wybranych przez internautów: www.youtube.com/watch?v=xMk0UnLI6xw Kurs samoobrony by Sherlock Holmes: www.youtube.com/watch?v=Dly4RTIYqu8 Może nie widać ale trochę się napracowałem żeby posklejać nie które kawałki i zdjęcia dlatego proszę o komentarze. 2 oczywiście śmieszny nie jest ale zapraszam do obejrzenia. Proponuję oba filmik...
    • A teraz cos co mnie dzis rozwaliło: > Życie Warszawy" ujawnia kulisy wydalenia parlamentarzysty z > Klubu Samoobrony. Gazeta twierdzi, że w czwartek poseł Jerzy > Pękała zataczał się pijany po sejmowych korytarzach,obijał o > ściany,po czym spadl ze schodow.Zagadnięty przez dziennikarkę,udawał Niemca. > "Was? Was? Nicht vershteien. Ja przyjechać z RFN z wizyta, > odwiedzić polityków. Rozmawiać o dopłatach" - bełkotał. Gdy > repertuar niemieckich sentencji ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się