Forum Specjalne Publicystyka
ZMIEŃ
      samoobrona

samoobrona

(29 wyników)
    • Czekam na trupy ! Bez tego nie wyobrazam sobie istnienia pis i roznych pis bis-ow. Od czasu Smolenska inaczej sie nie da.
    • [i]Trzecie piętro XIX-wiecznej kamienicy w Alejach Jerozolimskich 30 w Warszawie. [/i] Przestałem czytać po tym zdaniu.
    • Jest z poza układu to po nim jedziecie. GW nawet nie wspomniała że Wawrzeński od trzech lat pracuje na uczeleni, szkoli dziennikarzy, pisze doktorat z prawa medialnego i udziela się na wielu konferencjach. Dziennikarz, uzyskał wiele nagród. Błąd zrobił z ta samoobroną, ale jest dobrym dziennikarzem, uzyskał wiele nagród branżowych. Młody, zdolny, udaje się mu, to dokopać, bo w 2006r. Piotr Wawrzeński w Radiu Lublin domagał się lustracji to znaczy, że jest wrogiem Wyborczej.
    • Samoobrona odzwierciedlała poglądy największej części polskiego społeczeństwa. Tylko jeden z przykładów - była przeciw udziałowi Polski w wojnie w Iraku. Teraz dotarła Polakom i druga prawda Samoobrony - o darmowym włażeniu w głębokie poważanie Amerykanów.
    • Dlaczego premier nic nie robi w tej sprawie? Mam nadzieję że jego ludzie czuwają a by nowo mianowani nie dostawali umów z zapisem rocznej odprawy i wyrzuci ich wszystkich jak tylko odsuną PISmaków.
    • od paru dni zauwazam ze gazeta.pl reklamuje wieczorem gazete wyborcza z nastepnego dnia :) to tak tytulem spostrzezenia... mam nadzieje ze nie jest tak zle - bo z "nowym dniem" tez tak bylo..
    • Polska burakiem stoi
    • Niech Pan Bog chroni nasz kraj przed tymi debilami!
    • Hanba ,To jest juz nie polityczna korupcja , ale Polityczna Prostytucja !!!! coraz jasniej dostrzegam ostrzezenia innych internautow ; TAK SIE RODZI FASZYZM !!! ze w ta sprawe zamieszana jest Swieta Joanna De Bergerowa to jest to dla mnie jasne , ale tak Szanowana osoba jak Pan Lipski To nie jestem tego wstanie pojac , swoja droga swietny artykul , i jak to dobrze ze nie idzie pan droga swego brata.
    • to były najlepsze rządy w historii III RP
    • po wyrokach, bez matury dzieki pissowi
    • jakiś ktoś z PO "wydymał" kogoś tam; na tej podstawie, pardonc, maciorowski, buduje teorię o podobieństwie platformy do innego, choć żałośnie przaśnego ugrupowania; zwracam zatem uwagę, że dymanie przy użyciu gumy ( wszak donald - taka... guma) istotowo r ó ż n i, jako nowoczesna, humanitarna forma relacji partnerskich
    • ..a debil przy Kaczynskim to Sokrates
    • Ta ruska trumna to go uwiera tylko tego co został niech weznie cholera i to by była kwita
    • Byle przystawki zjadaja PiSS.Swietnie
    • Ciekawe czy teraz przyjmą go do PiS
    • Do tego czasu GW chyba padnie z takimi "przenikliwymi" wywiadami.
    • Czy to czasem nie w Gorzowie 3 członów Samoobrony zasiliło w sejmiku PO? A jeden nawet założył koło miejskie...PO????
    • "Czabański wszystkim mediom powtarzał w sobotę ten sam komentarz: "Wolę z braćmi Kaczyńskimi przegrać, niż z Samoobroną, i PO wygrać"." Coś się chyba panu Czabańskiemu pomyliło - od pamiętnego rządu koalicyjnego PiS-Samoobrona-LPR "przegrać" czy "wygrać" z braćmi Kaczyńskimi oznacza jednocześnie "przegrać" czy "wygrać" z Samoobroną, i to jej służącym był Czabański. A tak na marginesie, ciekawe kto zapłaci te 19 mln strat spółki, poniesionych dzięki Czabańskiemu i Targalskiemu? ...
    • Nie ma co wymyslac prochu. W obszarze cywilizacji Zachodu system prawny dawno ustalil kanony postepowania w przypadku molestowania seksualnego. Dawno tez odkryto, ze tylko bardzo surowe i drastyczne kary potrafia utemperowac zboczencow dopuszczajacych sie wymuszania seksu. Kluczowym elementem ochrony spoleczenstwa przed dewiantami jest natychmiastowe pozbawienie ich srodkow przymusu, ktorych uzywali w celach przestepczych. W pierwszym rzedzie - dymisja ze stanowiska, skuteczna kar...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się