Forum Regionalne Małopolskie Zakopane
ZMIEŃ
      samoobrona

samoobrona

(15 wyników)
    • Jedyna (obok PiSu) prawdziwa partia prawicowa i katolicka.
    • Słuchajcie kochani moi odnalazłem partię, która dba o człowieka, ba nawet górala! Myśle sobie - a co tam, te podhalańskie nacjonały sasługują na prawdziwą reprezentacje! Dla tego błagam - olejcie PiS i LPR zapisujcie się do Samoobrony! Badania wskazują wyraźnie, że popularność Andrzeja Leppera przerasta Aleksandra Kwaśniewskiego, nawet tego fornala w śmierdzących kierpcach - Byrcyna. Chcecie mieć śmigłowiec, więcej turystów zza Buga, i dutków jak w Hameryce - głosujcie na Andrzeja...
    • Drodzy Forumowicze! Ponieważ moje poprzednie wypowiedzi zostały zdjęte przez cenzurę portalu gazeta.pl z nieznanych mi powodów, postanowiłem w spokojniejszych słowach powiedzieć dlaczego w niedzielę zagłosuję na kandydata Samoobrony w wyborach do Europarlamentu i dlaczego będę popierał te partię w przyszłości: 1. Dlatego, że cenzura zdjęła z portalu gazeta.pl całkiem przyzwoite protesty przeciw zakazowi noszenia biało-czerwonych krawatów przez członków obwodowych komisji wyborcz...
    • Zakończyły się wybory do Parlamentu Europejskiego. Wstępnie szacowana frekwencja wyborcza przekroczyła 20 procent - podała telewizja publiczna, powołując się na wiarygodne dane. Według sondażu sopockiej Pracowni Badań Społecznych dla TVN24 i Rzeczpospolitej, podanego w niedzielę tuż po zakończeniu głosowania, wybory do Parlamentu Europejskiego wygrała Platforma Obywatelska z 28-procentowym poparciem. Drugie miejsce, według sondażu PBS, zajęła Liga Polskich Rodzin - 15 proc., ...
    • ...ino kasom sie zajmujom, cy jako? "Lider SLD wpłacał pieniądze na konto Samoobrony, a żona dyrektora TVP1 finansowała PO. Samoobrona, PO i PiS są najbogatsze. Do partyjnych sprawozdań finansowych dotarła "Rzeczpospolita". To tysiące stron dokumentów - raportów, umów, wyciągów bankowych - które odsłaniają kulisy działania partii. Dzięki temu wiemy, które partie przy prowadzeniu swoich finansów naruszają prawo. Wiemy także, kto wpłaca pieniądze na konto poszczególnych partii...
    • Arytmetyka wyborcza? Głosy słabszych komitetów lokalnych wspomogą lidera bloku - zakłada nowa ordynacja samorządowa Prezydent Lech Kaczyński podpisał wczoraj uchwaloną tego samego dnia przez Sejm nowelizację samorządowej ordynacji wyborczej. Ustawa czeka już tylko na publikację w Dzienniku Ustaw. Nowe zasady będą obowiązywać podczas jesiennych wyborów samorządowych. Wczoraj Sejm - po wcześniejszych poprawkach Senatu - przyjął ostateczną wersję nowelizacji ustawy. Główną...
    • W interesie Polski. Andrzej LEPPER to bardzo inteligentny, wybitny i niebezpieczny DEMAGOG POLITYCZNY! Z Andrzejem LEPPEREM trzeba się bić i tę walkę WYGRAĆ.(J.M.ROKITA). Nei co Wy na to, he???
    • A czy wiecie? Jacek Popecki (przyboczny posła Łyżwińskiego, czyści mu buty i nosi za nim teczkę), kandydat Samoobrony, startuje do Sejmu z pierwszego miejsca w jednym z okręgów w naszym województwie, natomiast w okręgu piotrkowskim (nr 10) startuje (i to z 3 miejsca) jego żona. Samoobrona wystawia, jak widac całe rodziny. Nie dajmy sie tym burakom nabrać. Poinformujmy o tym media, niech naglośnia sprawę. Nie można powolic na to, żeby do Sejmu czy senatu trafiały całe rodziny Łyzw...
    • PiS się zbliża !
    • Wykształciuchy górą!!! basia.basia 04.12.06, 00:59 + odpowiedz Od miesięcy wybrzydzali na wspieranie się mętami wszelkiej maści tłumaczone wyższymi celami - dla dobra Polski, a jakże. W odpowiedzi słyszeli o łże-elitach, wykształciuchach, stronie ZOMO. O histerycznych atakach, pogardzie wykształciuchów, bezprecedensowym tym czy owym. Koń jaki jest każdy widzi ale Kaczyńscy oślepli - dla dobra Polski, rzecz jasna! A ja się dziwiłam dlaczego nikt nie podjął pewn...
    • Twoi Kaczyńscy. Leszek Piotrowski powiedział, ze teraz wyleci albo Kaczyński albo Rokita. Na kogo stawiasz i dlaczewgo?
    • “W żadnym wypadku nie zostanę premierem, jeśli mój brat Lech wygra wybory prezydenckie. Byłaby to sytuacja nie do zaakceptowania przez polskie społeczeństwo.” - Jarosław Kaczyński, 10.2005 "Dla mnie raz dane słowo jest święte i sądzę, że dla koalicjantów także.” Jarosław Kaczyński, “Życie Warszawy”, 10 lipca 2006 “Władza Samoobrony w Polsce to będzie kryzys europejski, dużo większy niż ten austriacki.” Jarosław Kaczyński, 2002.11.15, Trój...
    • ciupazka pisze: ... Nóż wbity za plecami w Twoje serce i duszę został wbity także innym internautom, dowodem tego są ich wpisy na tym wątku. Przykre i żałosne działanie adminów ? Czy innych drugich i trzecich osób za plecami ADMINÓW? bo PRZECIEŻ ZWYKłY fORUMOWICZ NIE BYŁBY W STANIE TAK POSTĘPOWAĆ.Żałosne to działanie. Jesteśmy z Tobą! Telo.Pozdr. Co się stało?Zamordowano kogoś?Pobito i zgwałcono?Wprowadzono cenzurę?Ograniczono swobody obywatelskie? Ależ nie.Bronek Notgeld przesta...
    • Co o tym myślicie? He? A jeżeli nie, to KTO ???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się