samoobrona

(13 wyniki)
  • Lepper się wkurzył na dziennikarzy i teraz chce im dokopać. Taki mamy rząd, co pismaków nie lubi.
  • Cóz za inteligencja bije z wypowiedzi posłanki Samoobrony, no ludzie znowu sie załamałam, skoro tacy ludzie reprezentują nas w sejmie to wcale się nie dziwie sytuacji w naszym kraju.
  • powinni wprowadzić taki zapis w Konstytucji, traktatach miedzynarodowych i wyłaczyć z tego TV Trwam ;-)
  • koniec rządów komunoliberalnej sitwy!
  • Nareszcie coś ciekawego.Jak pluralizm to pluralizm
  • kampania wre
  • Donald Tusk skorzystał z okazji, by siedzieć cicho i nie zabierać głosu w sprawie Waldemara Pawlaka. Paweł Graś tylko cicho obwieszcza, że premier chce, by to jego zastępca wytłumaczył się ze wszystkiego - zauważają Paweł Reszka i Michał Majewski. "Nie jesteśmy zdziwieni. Tusk wie, że uderzając w Pawlaka, uderzy w samego siebie". Donald Tusk skorzystał z okazji, by siedzieć cicho i nie zabierać głosu w sprawie Waldemara Pawlaka. Wczoraj opisaliśmy towarzysko-biznesowy układ otaczający w...
  • Oglądnałem Forum na TVP 1 i Durczok jest tak miły dla Samoobrony, że aż niesmaczne. Wręcz preferuje i dokłada czas wypowiedzi. Coz takiego się stało redaktorze Durczok. A jeść trzeba :-)
  • Dzisiaj Ziobro dziękował prokuraturze tylo nie Gazecie Wyborczej. Przypomne, że o SEKSAFERZE w Samoobronie jako pierwsza doniosła (tak bardzo znienawidzona przez Ziobrę) Gazeta Wyborcza. Brawo Gazeto!
  • Agora drukuje Leppera Jeśli wyjdzie na jaw, że to drukarnie Agory wydrukowały ostatni numer "Głosu Samoobrony", to wszystkich zwolnimy – takie słowa do pracowników skierowały władze drukarni należących do Agory. Pracownicy drukarni są przerażeni. Mają milczeć. W przeciwnym razie zostaną wyrzuceni na bruk. – Wszystko odbyło się jak w szpiegowskim filmie. Agora nie podpisała żadnej umowy z Samoobroną na druk tej gazety. Na wydrukowane gazety czekały już, podstawione ...
  • Przed chwila w TVN 24 podano klamliwa informacje z sodazu CBOS, z ktorego mialoby wynikac ,ze PIS starcil 5% i ma 35 % poparcia a PO stacilo 1% i ma 25% poparcia.Szok! Co za klamliwa propaganda.Dokladnie jak za PRL-u.Pochnke ti sluzbistka TVN 24 ,zrobi dla kariery wszystko, ohyda!
  • info.onet.pl/901373,11,item.html
  • Zypełnie przypadkiem wpadła mi w ręce czasopismo pod szumnym tytułem "Forum Psychologiczne". Zaciekawiona otworzyłam, bo może być interesująco - i owszem było, ale z zupełnie innej strony... Najpierw w jakichś "niusach" czy coś tam, krótka notatka o owocnym spotkaniu Leppera z młodzieżą. Zapaliło mi się małe czerwone światełko, ale brnę dalej. Kilka ogromniastych artykułów dotyczących - ogólnie rzecz biorąc - religii, jej historii itp. (nie wczytałam się dokładnie, ale gazeta ni...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się