Forum Regionalne Mazowieckie Siedlce
ZMIEŃ
      samoobrona

samoobrona

(27 wyników)
    • Drodzy Forumowicze! Ponieważ moje poprzednie wypowiedzi zostały zdjęte przez cenzurę portalu gazeta.pl z nieznanych mi powodów, postanowiłem w spokojniejszych słowach powiedzieć dlaczego w niedzielę zagłosuję na kandydata Samoobrony w wyborach do Europarlamentu i dlaczego będę popierał te partię w przyszłości: 1. Dlatego, że cenzura zdjęła z portalu gazeta.pl całkiem przyzwoite protesty przeciw zakazowi noszenia biało-czerwonych krawatów przez członków obwodowych komisji wyborcz...
    • czy Lepper pozwoli na wspólną listę bez szyldów partyjnych ? a co z porozumieniem SLD, SdPL, UP,PD, kto kandydatem na prezydenta miasta?
    • a) Renata Beger - Zatrudniała w swoim biurze poselskim - córkę Anitę. Oskarżona o posługiwanie się sfałszowanymi listami z poparciem partii. Sprawa w sądzie b) Poseł Andrzej Grzesik oskarżony przez członka Samoobrony o fałszowanie list z poparciem. Sprawa w prokuraturze. c) Poseł Danuta Hojarska zwolniła swoją asystentkę z naruszeniem prawa: poinformowała ją o zwolnieniu faxem i to wtedy, gdy ta była na zwolnieniu lekarskim. Skazana prawomocnym wyrokiem na 1,5 roku więzienia w zawiesz...
    • Piąty na Liście Samoobrony do Sejmu jest Zbigniew Jan Rzewuski. No, no.
    • Dziś około 17.00 w Starostwie pojawi się A. Lepper.
    • Pan G. Skwierczyński udawał się dziś do Radia TOK-FM w celu udzielenia wywiadu radiowego. Wywiadu nie udzielił, bo uczestniczył w "stłuczce". I co teraz będzie?
    • podobno sam A.Lepper poparl Adama Bobryka na prezydenta Siedlec.
    • mamy igrzyska każdego dnia i tak mija dzień za dniem tego pseudo rządu.
    • "Era ministra Ziobry skończyła się" - Ziobro tłumaczy się jak dziecko przyłapane na kłamstwie. Ziobro rozpaczliwie szuka dla siebie alibi. Era ministra Ziobry się właśnie skończyła, choć większość Polaków wiązała z nim ogromne nadzieje - powiedział w TVN 24 poseł Samoobrony Grzegorz Skwierczyński. - To co robi PiS przebija SLD o głowę. To coś niewyobrażalnego. Ziobro pokazał dziś gdzie ma wymiar sprawiedliwości - mówił Skwierczyński. W jego ocenie minister Ziobro powinien podać si...
    • Ich Troje czy jak tam ten zespół sie teraz nazywa koncertuje ostro w Polsce w tym również w Siedlcach. Lider zespołu potwierdza, że będą ostro włączali sie w kampanię Samoobrony. Czyżby początek kampanii w Siedlcach? W niedzielę w Garwolinie grali (mieli grać nie wiem czy dojechali) Trubadurzy. Na zaproszenie Samoobrony. Czy występ w Siedlcach jest z tym związany ma ktoś jakieś szczegóły? muzyka.onet.pl/mr,1144825,wiadomosci.html
    • Normalnie prawie ze styolka spadlem przed kompem.W Super Stacji przed chwila mowili ze Kaczynski odwolal Leppera i byc moze bveda przedwczesne wybory.O co chodzi to kit czy rewelacja na ktora duza czesc Polakow czeka od roku.
    • Która lista i kto z kandydatów?
    • Były senator siedleckiej Samoobrony Izdebski Sławomir próbuje wyrzucić ze swojej partii dotychczasowego kolegę, zastępcę Leppera, szefa mazowieckiej Samooo., za kombinacje finansowe.Dzieje się to gdy Andrzej wyjeżdża do Chin (ale chyba nie na stałe). Świat się kończy! wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3113953.html
    • eurowybory.onet.pl/332,artykul.html pewnie złapał AH1N1,szczególnie podatne są prosiaczki,czy spin doctor (średnie wykształceni licealne)aż tak zbzikował, przecież może za darmo, powtórnie zaprezentować obietnice Jarka: 1. Nie będę premierem, gdy mój brat będzie prezydentem 2. Nie będzie koalicji z Samoobrona 3. Cieszę się, ze będę na pierwszej linii walki z Samoobroną. 4. My w kolejnej kompromitacji i w otwieraniu Samoobronie drogi do władzy w Polsce uczestniczyć nie będ...
    • Co by to było gdyby zrobił to ktoś z lewicy? patrz dzisiejsze Życie Warszawy
    • "Pamietajmy: Polske sprzedano raz - nie w Warszawie, ale w Sejmie Grodzienskim, przed dwoma wiekami. My nie chcemy wiecej handlu Polska ! " Prymas Tysiąclecia, Kardynał Stefan Wyszyński "Walka o oswobodzenie Polski jeszcze nie skonczona. Albo Polacy uwolnia sie od zydów, albo dostana sie do niewoli zydowskiej. Kto nie chce byc niewolnikiem zydowskim w sowiecko-polskiej republice, kto nie chce, by przyszle pokolenia polskie sluzyly zydom na ziemi polskiej, zlanej krwia pr...
    • Ale wasi pupile "zeszli na psy". Koalicja z Samoobroną? ale wstyd! Mogę wam przytoczyć wypowiedzi waszych idoli o Samoobronie z przed wyborów. A tak wogóle to już się chyba wielu z was wstydzi, bo kogo nie zapytam to nikt nie głosował na PiS. - No jeśli moralności chcecie uczyć z Lepperem to się nie dziwię, że się wstydzicie.
    • moja druga połowa stwierdziła, że jednak pójdzie na wybory i zagłosuje na LID. Wiecie co, ja też się głęboko zastanowiłem... Zastanowiłem się czego tak naprawdę bym chciał? Chciałbym spokoju, nie musi być święty... więc zagłosuje również na LiD. I chyba zmienie nick na (ś)lidczy.
    • witam wszystkich forumowiczów i zachęcam do wspólnej "ciężkiej pracy" przy typowaniu naszych (p)osłów!!! - moje propozycje: 1). PO - Bulak - Ambroziewicz - Wojciechowicz 2). PiS - Piłka - Tchórzewski - Rzewuski 3). Samoobrona - Filipek - Skwierczyński - Dziewulski - Izdebski 4. SLD - Oleksy - Rzdikowski - Brodowski - Piwoński

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się