santiago

(9 wyników)
  • Kilka pytan mam do Ciebie, bo widze, ze swietnie orientujesz sie w Ameryce Lacinskiej. 1/ Santiago-Chile: w ciagu dwoch dni pobytu co byc proponowal turyscie na ograniczonym czasie do obejrzenia, ktory zatrzyma sie w samym centrum miasta? 2/ Valparaiso - poniewaz zatrzymuje sie w Santiago- czy warto na pol dnia wybrac sie do Valpariso ? (czas jest ograniczony) 3/ Czy tez calkowicie skoncentrowac sie na Santiago i darowac sobie pol dniowy wyjazd od Valpara...
  • Witam, Czy ktoś był z Państwa w Bueanos Aires lub/i Santiago de Chile. ? Proszę gorąco o kilka podpowiedzi: 1) ile dni warto spędzić w Buenos Aires - zakładając chęć gruntownego zwiedzenia miasta ? 2) ile dni warto spędzić w Santiago - zakładając także chęć gruntownego zwiedzenia miasta ? 3) czy są jakieś ciekawe atrakcje w pobliżu tych miast - na 1-dniowe wypady ? 4) czy ktoś był w winnicach w którymś z tych krajów. Czy infrastruktura hotelowa w okolicach winnic - jes...
  • Witam, proszę o poradę jakich zjawisk pogodowych mogę spodziewać się w Santiago w czerwcu. Ponieważ będzie to już poza sezonem turystycznym, to pewnie część atrakcji dostępna latem, też mnie ominie.
  • Witam Wszystkich! Wybieram się niedługo do Chile i robię sobie dosyć szczegółowy plan podróży. Nie chciałabym na miejscu tracić czasu na organizację i wyszukiwanie informacji...wolę się przygotować wcześniej, przynajmniej teoretycznie;-) Chciałabym się zwrócić do Was z pytaniem co ciekawego Waszym zdaniem można zobaczyć w stolicy Chile? Planuję tam pobyt 4-5 dni, chciałabym zobaczyć coś o czym niekoniecznie piszą w przewodnikach, coś nietypowego i intrygującego...niestety jak do tej...
  • Prosze o jak najwiecej informacji o Santiago de Cuba. Dzieki.
  • Czy ktos wybral sie ta trasa? Wlasnie zastanawiam sie nad kupnem biletu Santiago - Papeete - Wyspa Wielkanocna - Santiago. Wylot w styczniu. Szczegolnie mile widziane info o Tahiti. Wszelkie wskazowki beda pomocne.
  • Czy ktoś był na Wyspie Wielkanocnej. Czy ktoś z was kupował bilet w promocji BA. Czy trudno było znależć wolne miejsce. Na ile dni należy zaplanować pobyt na Wyspie Wielkanocnej.
  • Czy ktos byl w tym roku? Czy Polak potrzebuje wizy? Macie jakies ciekawe spostrzezenia? Z gory dziekuje i pozdrawiam.
  • antypody (10)

Czy ktoś już był na Ziemi Ognistej ? Jestem ciekawa jak można tam dojechać z Polski?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się