Dodaj do ulubionych

Santiago de Cuba

IP: 202.97.171.* 02.03.03, 06:46
Prosze o jak najwiecej informacji o Santiago de Cuba.
Dzieki.
Obserwuj wątek
    • Gość: maciek Re: Santiago de Cuba IP: *.client.attbi.com 02.03.03, 15:12
      Skontaktuj sie z Fidelem
    • Gość: mojito Re: Santiago de Cuba IP: 202.96.66.* 10.03.03, 06:29
      To co nikt tam nie byl ? :(
    • Gość: mojito Re: Santiago de Cuba IP: 202.96.66.* 10.03.03, 06:29
      To co nikt tam nie byl ? :(
      • Gość: Jot Re: Santiago de Cuba IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.03, 19:32
        Oczywiście, że Polacy tam byli i co jakiś czas zaglądają do Santiago de Cuba.
        Ja wraz z grupą 15 rodaków byliśmy w S. 8 stycznia br. przez jeden dzień.
        Jeżeli chcesz przeczytać nasze wrażenia z tego miejsca, to zajrzyj do Angory nr
        6 na str. 78- 79 gdzie opisujemy nasze spotkanie z Kubą oraz innymi wyspami na
        Karaibach.
        Pozdrawiam.
        • Gość: mojito Re: Santiago de Cuba IP: 219.234.69.* 11.03.03, 06:14
          Gość portalu: Jot napisał(a):

> Oczywiście, że Polacy tam byli i co jakiś czas zaglądają do Santiago de
          Cuba.
          > Ja wraz z grupą 15 rodaków byliśmy w S. 8 stycznia br. przez jeden dzień.
          > Jeżeli chcesz przeczytać nasze wrażenia z tego miejsca, to zajrzyj do Angory
          nr
          >
          > 6 na str. 78- 79 gdzie opisujemy nasze spotkanie z Kubą oraz innymi wyspami
          na
          > Karaibach.
          > Pozdrawiam.

muchas gracias :)
    • Gość: mojito Re: Santiago de Cuba IP: 219.234.69.* 11.03.03, 16:09
      A nie macie zadnych stron w internecie?
      nie ma mnie w Polsce, a w tym numerze Angory on line waszego artykulu nie
      znalazlem.
      sorry
      • Gość: Jot Re: Santiago de Cuba IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.03.03, 06:28
        Niestety nie ma mnie w Internecie, lecz jeżeli dobrze wiem, to jest możliwość
        dotrcia do Angory za granicą. Skontaktuj się z wydawcą a on prześle Tobie
        odpowiedni egzemplarz. Co więcej możesz zapronumerować to pismo. Na marginesie
        mówiąc ukazuje się tam wiele róznym materiałów o wszystkich ciekawych krajach.
        W numerze wcześniej był duży artykuł o Kubie, myślę że on również by Ciebie
        zainteresował.
        Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka