dyltowiec 13.04.05, 22:34 Czy ktoś leciał ktoś coś wie? Ceny mają super siatkę też. Czy zarabia się u nich mile M&M? bo w sprawie mil odsyłają na stronę SASa ale tam tylko o wydawaniu a nie o zarabianiu mil. z góry dzięx:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nocnylot Re: Air Baltic 14.04.05, 00:01 Bardzo fajnie sie nimi lata. Punktow niestety zbierac nie mozna! nl Odpowiedz Link Zgłoś
nocnylot Re: Air Baltic 14.04.05, 00:06 Punkty mozesz u nich zbierac do programu EuroBonus - programu lojalnosciowego SASa... nl Odpowiedz Link Zgłoś
dyltowiec Re: Air Baltic 15.04.05, 00:16 Dobra to się zaloguję też do SASa. Dzięki za info. Swoją drogą to nieźle wygląda ta asymetria pkty z EuroBonusa można wykorzystywać w Starze ale nie można ich zarabiać dla Stara. Odpowiedz Link Zgłoś
nocnylot Re: Air Baltic 15.04.05, 01:40 Takich asymetrii w programych lojalnosciowych jest calkiem sporo... I to we wszystkich sojuszach... nl Odpowiedz Link Zgłoś
dyltowiec Re: Air Baltic 20.04.05, 00:39 No tak właśnie dostałem Flying Blue KLM/AF ale tam tego typu pariasem jest tylko Bangkok Airways - po prostu "-" i już. Nieźle jest z Comair - "Comair valid stretches: from Johanesburg and Capetown to Domestinc Africa" - dla mnie super. Zawsze mnie strzykało w kostce że Comair to jednak coś ma wspólnego z Afryką ... A są jakieś krzyżówki sojuszy w zdobywaniu mil? A swoją drogą Air Baltic super za 2 stówki PLN lecą z RIX do LED:))) i to tam i z powrotem z jednym noclegiem, z opłatami, bilet kupiony w dniu wylotu.. low low cost Odpowiedz Link Zgłoś