saturn

(5 wyników)
  • Mam pytanie, czy na Targówku jest inny dobry klub fitness poza Saturnem? W Saturnie nie ma starej kadry i nie mam do kogo chodzić. Niestety wybieram wyłącznie poranne zajęcia i wybór instruktorów jest dla mnie ubogi.
  • Jest czas przedswiateczny więc lud wali do centrum handlowego Targówek. Pieszo i autami. Ja wybrałem się pieszo przez pola. Takiego syfu i bajzlu jaki na swojej drodze spotkałem, trudno gdzieś zobaczyć Przy Saturnie w rowach walają się jakieś opakowania, styropian / czyżby lwey handel ? /. Z tyłu za Castoramą kilkanaście rozbebeszonych starych komputerów w tym porozbijanych kineskopów złożono w rowie doprowadzającym wodę do kanałku. A całe to pole między Malborską a Centrum Targów...
  • spacer wzdłuż kanałku idać od Malborskiej aż do trasy Toruńskiej to niezła lekcja tego jakie smieci sie tam składuje. W okolicy Castoramy lezy kilkanaście poniszczonych monitorów komputerowych. Leżą tak wśrod innego złomu od zeszłego roku. łatwo sprawdzić skąd ten sprzęt wyrzucono. Tylko czy ktoś wpadnie na to. Czy wydział ochrony śroodowiska urzędu dzielnicy Targówek zainteresuje się tym śmietniskiem czy czekamy nadal?
  • jak w temacie ... a jeżeli "nikt nic nie wie", to może chociaż jakaś podpowiedź, gdzie najbliżej Białołęki można poćwiczyć pilates (ewentualnie gdzie znajdę jakieś dobre zajęcia aerobowe (różne)? czytałam coś o klubie Saturn, że niby ok, ale z wentylacją coś nie bardzo ... : / i chyba jeszcze o jakimś klubie na Sinnickiej (?), no ale ani tu, ani tu chyba nie oferują pilates) M. (P.S. mieszkam koło pętli Nowodwory, więc raczej wszędzie mam kawałek drogi ... : )
  • Ogladam wlasnie oferte na jagiellonskiej, ale tam jest tylko basen. Szukam jakiegos studia, miejsca, gdzie mozna potanczyc, poruszac sie no i troche schudnac przy okazji. Interesuje mnie okolica Targowej. dzieki za pomoc!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się