saturn

(8 wyników)
  • Zastanawiam sie czy kupic uzywany PP P3 czy jakis nowy tanszy wozek np Coneco Saturn. Moze sa jakies inne wozki podobne wizualnie i jakosciowo do PPP3
  • co sądzicie o tym wózku www.allegro.pl/item330035226_wozek_spacerowy_coneco_saturn.html
  • Szukam spacerówki dla mojej 6 miesięcznej córci.Pomóżcie proszę, bo im dłużej się zastanawiam, tym trudniej jest mi podjąć decyzję:( Chciałabym, żeby wózeczek był: - lekki - niunia miała sporo miejsca (gdy zimą ubiorę ją w kombinezon mogła trosze się powiercić:) - rozkładał się na płasko - miał jakąś amortyzację Podoba mi się coneco saturn, bo ma sporą budkę..zimową porą widać byłoby tylko oczka maluszka, ale chyba nie jest za lekki. Zastanawiam się nad chicco multiway, albo ct 04, le...
  • Która z tych dwóch spacerówek byście wybrały? Ja chylę się bardziej Multiwaya, ale posłucham również innch opinii. Proszę o radę!
  • Cześć, ja naprawdę już nie wiem, chciałabym żeby to już był ostatni wózek, składany w parasolkę w miarę lekki i tak do 350 zł. Podobają mi się te: www.allegro.pl/item298094687_wozek_spacerowy_parasolka_coneco_polo_ex_bonusy_.html www.allegro.pl/item299885365_nowosc_coneco_traffic_wys_0zl_10x_supergratis.html a dzisiaj jeszcze ten mi się spodobał www.allegro.pl/item301749066_coneco_nowy_wozek_saturn_pokrowiecfolia_wysgratis.html i już sama nie wiem który wybrać. Pozdrawiam Ola
  • potrzebuje wozka z szerokim siedziskiem ,syn ma 8 miesiecy i wazy 11 kilo cenowo do 350 zl, znalazlam coneco saturn ale nie znalazlam zadnej opini o nim, mozecie cos o nim napisac albo polecic jakis inny wozek do kwoty 350zl?
  • coneco-graffo coneco joker delti liv młody w sumie juz nie spi na spacerach--a wóżek bedzie słuzył chyba raczej mamie na zakupy teraz mam sprinta i nie wiem czy nie poczekam z ta zmiana do wiosny--skoro zima sroga ma być--a wiadomo kłólka wieksze dasza sobie rade po sniegu lepiej niz małe.
  • Witam chcemy kupic lekka spacerowke, synek ma 9 miesięcy, więc chcemy by była dpowiedni dla niego teraz i już do końca. Co nam polecicie drogie mamy? który najlepszy z tych 3? A może jakiś inny w podobnej kwocie? Dla nas ważne by był -lekki(4piętro- bez windy), -składany w parasolkę, -by ochraniał dziecko np saturn-powiększana budka (czy ktoś wie ile on waży? bo porównywaliśmy w rękach saturn i chicco i saturn lżejszy, a w katalogu piszą że saturn waży 8,8 a chicco 8 co ni...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się