saturn

(31 wyników)
  • Witajcie. Czy możecie mi powiedzieć co oznacza Saturn w 7 domu ? Pozdrawiam wszystkich.
  • Witam. Czy ktoś z forumowiczów mógłby pomóc mi zinterpretować koniunkcję marsa z saturnem w horoskopie natalnym kobiety. Dodam że koniunkcja ta ma miejsce w Wadze. W szczególności interesuje mnie jak taka koniunkcja może wpłynąć na jej wyobrażenia o potencjalnym partnerze za którego odpowiada mars.
  • Witajcie, Możecie mi powiedzieć, co oznacza Saturn w piątym domu? Z tego, co wiem - tak właśnie mam: 29.02.1984, Bytom, g. 17:55. Z góry dzięki. P.S. Interesowałyby mnie też, czy mam jeszcze jakieś inne powiązania z Saturnem. Pozdrawiam serdecznie, T.
  • Co sie dzieje gdy tranzytujacy saturn przechodzi przez moj ascendent. Czy to zapowiada jakies duze zmaiany w moim zyciu?
  • Co oznacza taki uklad... prosze o wyjasnienie:)
  • Witam Wszystkich po dłuzszej nieobecnosci. Jak zwykle mam wiele pytań. Własnie niedawno Saturn wszedł sobie do znaku Raka,a w moim horoskopie urodzeniowym sa tu prawie wszystkie Planety. Sun 8 Can 56'38" Moon 19 Can 30'45" Mercury 16 Can 28'19"r Jupiter 8 Can 30'42" Ursus 22 Can 26'31" Jest to moj XI dom /7can12' - 10 Leo4'/ Po przeciwnej stronie w Koziorozcu V dom Tree Nade 14 Cap 44'4" sd Ciron 26 Cap51'40"r Mars 0 Cap 35'39"r ?IV dom/ Saturn 2 Scorpion 39'59" r jest ...
  • Jestem bardzo początkujacą astrolożką. Nie wiem, jak interpretować planety, które są w bardzo ścisłej koniunkcji ze słońcem. Słyszałam,ze są " spalone". Czy to znaczy, że ich oddziaływanie jest zniesione, czy też jakoś zmienione. Znam np. osobę, która ma w 12 domu Słońce, Jowisza i Saturna, przy tym ten Saturn jest w super ścisłej koniunkcji ze Słońcem. Podobno położenie Saturna w XII domu jest bardzo niekorzystne - i czy to Słońce, które go "spala" jeszcze bardziej go psuje, czy ...
  • Mam wiele poważnych kłopotów przez ostatnie dwa lata, na większość z nich nie miałam wpływu.Zastanawiam się czy ten układ ma na to wpływ. słońce, venus, merkury w baranie w 8 domu asc, mars w pannie w 1 domu. księżyc w rybach w 12 domu Może uzyskam tu odpowiedz od osób zajmujących się astrologią.
  • Czy jest na internecie dobry horoskop?
  • Wiem ze Saturn wszedl rok temu, w znak Raka. Co to oznacza dla Raka? Jakie sa trzy fazy Raka? I co oznacza jezeli dom 9 wypada w Raku? Za wszystkie sensowne odpowiedzi z gory dziekuje.
  • Saturn w II Domu - szczególnie sprawy finansowe, Słońce, Merkury, Wenus i Jowisz w Lwie? Dziekuję!
  • Witam serdecznie !!! Powoli astrologia wciąga mnie coraz bardziej.... Mam prośbę dotyczącą analizy horoskopu mojego brata. Mimo, że 24 lata to straszna z niego cielęcina ale i humorzasty narwaniec, do tego słabo przystosowany życia a w szczególności do problemów. Ma również i zalety oczywiście, ale myślę, że sporo problemów ze sobą. I tak jak napisałam ma słońce, księżyc, ascendent w Pannie, Księżyc, Saturn i Merkury w pierwszym domu. Słońce, Księżyc Jowisz w konjunkcji z ascendent...
  • pytanie(17)

Drogie Panie, Chciałabym sie dowiedzieć, jak należy interpretować obecność Urana w 10. domu w kwadraturze z Saturnem. Dodam, że tenże ww. Uran pozostaje w sekstylu ze Słońcem, które samo w sobie nie jest specjalnie silnym elementem horoskopu (podejrzewam, że ze względu na fakt, iż znajduje się w kwadraturze do Jowisza). Pozdrawiam, Kamila
  • Powiedzcie proszę co to jest ascendent, jak go poznać i jaki ma wpływ na charakter. Jeśli ktoś potrafi to "obliczyć"(?) to bardzo proszę- moja data urodzenia- 14 lutego 1984. Z góry dziękuję
  • Dom 7(49)

Czy źle jest mieć puste niektóre domy? Np. mój dom 7 jest pusty a Wenus znajduje się w domu 12 w Lwie i wchodzi w koniunkcję z Ascendentem (Lew). Czy kwadratura Wenus do Urana jako aspekt wrogi małżeństwu oznacza, że nigdy nie założę rodziny? Mam też koniunkcję Wenus do Saturna, która podobno bywa przyczyną rozwodów i rozstań. No i jest jeszcze trygon Wenus do Neptuna i sekstyl Wenus do Plutona... Czy to naprawdę wróży źle?
  • Czy ktoś może wie czy życie uczuciowe kobietki raka zmieni sie w koncu na lepsze? Ciągle trafiam na nieodpowiednich mężczyzn,czy mozna to jakoś zmienić?
  • droga wrózko, próbuję własnie doczytać ze swojego kosmogramu, jakie planety mają u mnie najsilniejsze wpływy, ale wydaje mi się, że takowej jednej najsilniejszej po prostu nie ma. charakterystycvzne jest to, że żadna planeta nie zdajduje się w opozycji do innej. Jowisz jest w kwadraturze ze słońcem (nie wie co to znaczy, ale mimo to nie odbnieram tego zbyt pozytywnie), poza tym z tranzycie z Merkurym i z Marsem. Neotun w tranzycie z Saturnem, Pluton w sekstylu z Neptunem oraz Sa...
  • Co niesie tranzyt plutona przez VII dom horoskopu natalnego, w którym znajduje się urodzeniowy księzyc?
  • Co decyduje o tym, że związek jest toksyczny. Położenie księżyca, słońca, czy innej planety? Jak zorientować się w tym znając podstawy astrologii. Pozdrawiam
  • Czy ktoś mógłby wyjaśnić mi co oznaczają i co wróżą te dane w moim astrologicznym portrecie...(zwłaszcza chodzi mi tu o aspekt relacji i związków z innymi ludźmi) Słońce w wodniku księżyc w strzelcu ascendent w raku księżyc w 6 domu saturn w 5 domu wenus w 7 domu słońce w 9 domu byłabym bardzo wdzęczna pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się