Forum Sport Fitness
ZMIEŃ
      saturn

saturn

(9 wyników)
    • polecam z całego serca zumbę live w saturn fitness rewelacja niesamowite zajęcia na takich jeszcze nie byłam dwie godziny dwóch instruktorów Oliwier i Piotrek Litwiniuk - jest boski muzyka na żywo coś niesamowitego rewelacja rewelacja
    • Cześć mam pytanie czy macie jakieś opinie na temat instruktorów Saturna z Targówka? Ja chodzę na do Reni i jestem zachwycona, raz byłam na zajęciach u Patrycji i zupełnie nie odpowiadało mi jej podejście do ćwiczących. Nic nie wyjaśniła tylko strofowała, gdy komuś gubiły się kroki. A przecież początkujący ma do tego prawo, prawda? Wiem, że to może być tylko moje wrażenie, ale jakoś się zniechęciłam, a ponieważ chciałabym chodzić na zajecia częściej szukam dobrego instruktora ;o) ...
    • Witam, Z uwagi na to, że nie mam karty Multisport, to zapisałam się do Saturn Fitness na 3 x tydzień na zajęcia fitness. Oczywiście kupiłam karnet, kartę klubową. Nie wiem jak oni to organizują, ale zdarza się, że ja chcę wejść na zajęcia i nie ma dla mnie kluczyka od szafki, bo własnie wchodzą ludzie z kartą Multisport. Nie mam nie przeciwko tym osobom, ale organizacji klubu. Przecież wiedzą ile osób przyjdzie na dane ćwiczenia, więc powinni zostawić wolne szafki. Moim zdaniem kl...
    • na Zoliborzu. Moze zna ktos z was, moze orientujecie sie w ich uslugach, cenach itd. Szukam jakiegos fajnego klubu fitness w okolicach Targowek, Brodno, Zoliborz. Dzieki
    • Pytanie brzmi: czy znacie dobry klub w W-wie, gdzie można uczęszczać na zajęcia magic bar???
    • Czy ktos wie gdzie miesci sie siedziba Aerofit we Wroclawiu? Wiem, ze to firma z Olsztyna, ale wkrotce zaczynam kurs instruktora fitness wlasnie we Wroclawiu. Jesli ktos sie orientuje, prosze o odpowiedz. Jesli ktos taki kurs ukonczyl (organizowany przez Aerofit), to tez bede wdzieczna za wszelkie wskazowki i sugestie. Z gory dziekuje za kazda wiadomosc.
    • gdzie jest jakiś klub fitness albo siłownia, ale taka dobrze wyposażona i porządna w okolicy Targówka (zacisze) ale niekoniecznie tutaj...podpowiedzcie proszę :)
    • Cześć dziewczyny Szukam profesjonalnego klubu fitness w Warszawie. Niedawno przyjechałam do Polski i szukam fajnego miejsca, w którym mogłabym pohasać. Interesują mnie okolice centrum lub targówka. Pozdrawiam
    • poleccie mi odpowienia szkole dajaca odpowienie uprawnienia/ dziekuje i pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się