Forum Turystyka Polska Turystyka w Polsce
ZMIEŃ
      schronisko

schronisko

(16 wyników)
    • Witam szanowne forum :) Czy ktoś jest w stanie mnie oświecić w kwestii schronisk młodzieżowych i hosteli w Poznaniu? Tudzież okolicach. Wybieramy się w połowie czerwca (ale po bożym ciele) tam na 3 dni i chcemy coś fajnego, tzn : - cenowo - odległościowo od centrum (zastanawiamy się czy samochód czy pociąg - pociągiem taniej :P) i innych atrakcji - ktoś byl/spał i może cos powiedzieć :) Wielkie dzięki - Łukasz
    • Form jest nudne jak flaki z olejem, same popierduszki i narzekanki. Gadki-szmatki i wątki z wątłym odzewem. Spadam z tąd.
    • Jeśli wybieracie się w Rudawy Janowickie to polecam miejscowość Trzcińsko. Ładna, cicha wieś ze stacją PKP(trasa Jelenia-Wrocław). Dużo róznych miejsc noclegowych w różnych cenach(można znależć nawet za 25 zł przyzwoity nocleg.Trzcińsko to świetny punkt wypadowy w Rudawy-na Sokolik dojdziemy w ok 45 minut! Nie polecam noclegów w "Szwajcarce"-straszny bród (szkło na korytarzach, przepełnione kubły!) i oczywiście brak podstawowych urządzeń sanitarnych. Nie ma prysznica a wc to po p...
    • witam.mam pytanie do osób znających szlak na Morskie oko idący od strony Łysej Polany i (chyba) Palenicy Białczańskiej. jedziemy tam w piątek w drodze z Krynicy,na wejście i pobyt będziemy mieli dokładnie jeden dzień.będziemy z 2 dzieci-11-latek i 2-latka w nosidle górskim.jesteśmy niezłymi piechurami,na piesze wędrówki jesteśmy dobrze zaopatrzeni (przede wszystkim dobre buty).proszę o info-jak długo się tamtędy wchodzi,czy są trudne odcinki,czy jest gdzie odpocząć (wiadomo dzieci).no ...
    • Witam wszystkich! Chciałabym ostrzec tch, którzy wpadną na taki pomysł,jak ja i moi znajomi i zarezerwują(wpłacając zaliczkę) nocleg w schronisku Dom Ślaski na Kopie w Karpaczu,w terminie zimowym. Istnieje ryzyko, ze tam niestety nie dotrzecie, ponieważ często wyciąg nie działa, a podejście pieszo także jest niemożliwe.Tak właśnie zdarzyło się nam. W takiej sytuacji nikt nam nie zwrócił zaliczki! A wydawać by się mogło, ze powinni, skoro nie dotarliśmy na miejsce z przyczyn od nas ...
    • Potrzebuje taniego noclegu w Krakowie,dla mnie meza i 15 miesiecznego brzdaca:) Szukamy ofert do 35 zł w przyzwoitych warunkach.Prosze dajcie jakies namiary.Termin to 4 - 8 sierpien.Dzieki:)
    • Szukam taniego noclegu w Krakowie. Najlepiej w schronisku albo w tanim pensjonacie. Będę wdzięczna za podanie namiarów. ps. Czy w Krakowie istnieje gdzies możliwośc przenocowania u sióstr zakonnych? Bo słyszałam, że takie noclegi są tańsze.
    • witam wszystki :) Gdzie warto pojechać w góry ? Chodzi mi żeby było mało ludzi piękne widoki, i żeby cena była niewygurowana. Jakie schroniska są najlepsze ? Góry są mi obojętne (najważniejsze żeby w Polsce) Prosze macie jakieś rady :)
    • Witam forumowiczow od dluszego czasu jestem poza granicani Polski, w sierpniu (bedac w kraju) chcialbym wyjechac w gory polskie, czy sa miejsca o tym czasie (sierpien) gdzie nie ma tloku jak w sklepie, gdzie mozna spokojnie polazic po gorach :-) z gory dzieki za kazda rade pzdr. rumi
    • szukamy weekendowego noclegu w lodzi blisko centrum pls help ;)
    • Kochani, mam prośbę do tych co wiedzą. Muszę zaplanować krótką wizytę w Karkonoszach dla moich zagranicznych gości, z dojazdem z Wrocławia. Czasu mamy b. niewiele - tylko 2 weekendowe dni (1 nocleg), co gorsze - w grę wchodzi tylko transport publiczny. Problem tkwi w wyborze. Obydwa miejsca są tak bogate w atrakcje, że wypełniają turystom tygodniowe pobyty, a ja chciałabym pokazać jakie to uroki oferuje nasza polska przyroda i po prostu "zanęcić" na przyszłość. A gdyby wybrać najważn...
    • Witam Szukam hotelu z jedynką do 100 zł/dobę. Znacie takie? Pozdr Lucar
    • własnie mam ochote gdzies pojechać na parę dni<4-5> tylko gdzie? mieszkam w tychach<śląskie>:)mimo że góry blisko to niestety nie jezdżę na nartach. po prostu szukam jakiejś takiej fajnej miejscówki gdzie można by było miło spędzić czas , nie posiadam autka także aby dojazd był w miarę .pliss polećcie mi coś ...! pozdrawiam
    • schronisko, skrzypiace podłogi, diabeł mówi dobranoc...ale 3 wyciągi w pobliżu. fajna ekipa. można dołączyć - jest jeszcze kilka miejsc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się