schronisko

(4 wyniki)
  • Witam. Wybieram się niebawem w słowackie Tatry i mam pytanie. Czy wstęp do parku narodowego jest płatny? Jeśli tak to ile kosztuje i czy można płacić w PLN czy tylko w Euro? Jak wygląda teraz z walutą w schroniskach? Pozdrawiam
  • Szukam informacji o tym schronisku turystycznym, da się dojechać autem ? jakie warunki ?
  • witam, Po przeczytaniu róznych postów osób szukających noclegów,(hoteli i hosteli), nasunęła mi się pewna prawidłowość-dobre 95 % proszących o poradę poszukuje noclegów tanich,tzn aby mieć tylko gdzie się przespać,ewentualnie szukają opcji ze śniadaniem,choc rzadziej. Ja osobiscie wychodzę z założenia,że jeśli wybieram się juz w podróz,niech ona będzie miała chociaż znamiona komfortu,na którą to przecież oszczedzamy nieraz spory kawałek czasu,by moć wybrac się w konkretne miejsce,a dobry ho...
  • Chcemy jechac w tatry slowackie w 5 osob i bedziemy mieli gora 500 zł/os na tydzien. czy moizecie poleic jakies najtansze schroniska (chodzi tylko o dach i prysznic) w dobrym punkcie wypadowym? z gory dzieki:) a i i lie kosztuje piwo i art. spozywcze, bilety i czy trzeba placic za wstep do parku?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się