Forum Zwierzęta LABRADOR RETRIEVER
ZMIEŃ
      schronisko

schronisko

(7 wyników)
    • Piękny duży pies Labrador biszkoptowy znajduje się w chorzowskim schronisku, czeka na swojego Pana... jeśli się nie znajdzie to na nowy dom. zdjęcie: www.ambit.cyberdusk.pl/schronisko/zdjecia/pieski/214.jpg adres schroniska: SCHRONISKO DLA BEZDOMNYCH ZWIERZĄT W CHORZOWIE UL. OPOLSKA 36 41-500 CHORZÓW www.chorzow.schronisko.com
    • Tydzien temu zabralismy ze schroniska 1,5rocznego labradora. Pies jest wyjatkowo niespokojny. Bardzo skacze i gryzie po rekach. Potrzebuje jakis rad jak go ułożyć. Czy powinnismy sami probowac tresury?
    • Schroniskowa rzeczywistość - wigotny boks, zima buda, samotność. Dzień za dniem, tydzień za tygodniem, miesiąc za miesiącem, .......rok...?!NIE! mam nadzieje , że nie bedzie juz dłuzej odliczał czasu swej niedoli, że wreszcie znajdzie dom. Piekny, miły, lubiacy ludzi duzych i małych tak bardzo, ze zatraca swą godność, błagając obojetnie przechodzących koło niego, wyciagnietymi łapami o odrobine zainteresowania. Wydaje sie wtedy, że oszaleje z rozpaczy - a on trwa i czeka, ciągle ma...
    • Wczoraj moja znajoma znalazła labradora. Pies błąkał się w okolicach Międzylesia w Warszawie, na szyi miał obrożę typu "indiańska plecionka". Pies jest biszkoptowym kastratem. W uchu ma tatuaż o nr 6452. Przed numerem znajduje się znak przypominający kotwicę. Piesek został odwieziony do schroniska na Paluchu. Roześlijcie to, gdzie się da, może ktoś go szuka! Mam przynajmniej taką nadzieję.
    • Dnia 10 listopada z posesji przy ulicy Reymonta w Zabkach zostala skradziona 5-cio miesieczna sunia rasy LABRADOR,masci biszkoptowej,ma jasno orzecowe oczy,ciemniejsze uszy i brazowy nosek.Na sunie czeka zrozpaczone dziecko.ZA WSKAZANIE MIEJSCA POBYTU LUB ODNALEZIENIE-NAGRODA. Tel.605203677,
    • Piękny biszkoptowy Labrador (3 lata) pokryje suczkę w Warszawie lub okolicach. Jest zdrowy i rasowy, tylko nie ma rodowodu. W zamian chcielibyśmy jedynie odwiedzić szczeniaki. Tel. kom. 606 410 408, tomaszn@webster.waw.pl zdjecia: www.niedzielscy.waw.pl/album/2/IMG_6435.jpg www.niedzielscy.waw.pl/album/2/IMG_6186b.jpg www.niedzielscy.waw.pl/album/2/IMG_6118.jpg www.niedzielscy.waw.pl/album/2/IMG_6110.jpg www.niedzielscy.waw.pl/album/2/IMG_6113.jpg
    • Onyks(25)

Piesku mój kochany, dlaczego to zrobiłeś? Przecież miałeś u mnie tak dobrze jak w raju. Starałem się bardzo być dla ciebie najlepszym panem, pozwalałem ci na wszystko, rozpieszczałem, gotowałem ci smaczne obiadki. Przecież wiem że ty też mnie bardzo kochasz, dawałeś temu wyraz każdego dnia gdy budziłeś mnie rano swoim mokrym noskiem i ciepłym językiem, a wracając z pracy musiałem z całych sił trzymać drzwi wejściowe z drugiej strony żebyś ich nie wypchnął z szaleńczej radości. Ter...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się