schronisko

(8 wyników)
  • Dlaczego zdjęcię do tego artykułu przedstawia schronisko w Tatrach Słowackich?
  • byliscie w Popradzie i nocowaliscie w fajnych, niedrogich kwaterach? dajcie mi cynk! pliiiizzzz....
  • Nie jedźcie tam! Nie ma obecnie gorszego rejonu dla turysty pieszego niż Beskid Śląski. Schroniska kiepskie, średnio rozlokowane aby jakąś rozsądną trasę bez kręcenia się w kółko ułożyć. Ale przede wszystkim to nie ma tam miejsca dla pieszych! Rejon jest rozjeżdżany przez motory i quady. Jak nie chcesz być potrącony i rozjechany na szlaku to tam nie jedź.
  • Błagam, pomóżcie! Moja dziewczyna wyjechała na rok do Paryża i chce ja odwiedzić na parę dni (koniec grudnia /początek stycznia). Niestety mam mało kasy. Gdzie mógłbym najtaniej przenocować pod Paryżem (podejrzewam że w Paryżu będzie za drogo). Mogą być nawet złe warunki, byle by było ciepło, ciepła woda i kawałek miejsca do przespania. Może znacie jakieś takie miejsca?
  • Witam! Czy ktoś podróżował kiedyś z psem. Chcemy wybrać sie z mężem na kilka dni do Londynu i nie mamy z kim zostawić naszego psa. Problem w tym ze chcemy lecieć samolotem i nie wiem jak pies to zniesie no i jaki dokumenty muszę mieć zeby nie mieć z nim problemów na granicy. PS. Piesek jest mały (York)o ile ma to jakieś znaczenie. Pozdrawiam.
  • wyjezdzam na tydzien do paryża i bylabym bardzo wdzieczna gdyby ci co juz byli i trafili na niedrogie spanie podzielili sie namiarem no i moze innformacja jak to daleko od centrum i czy mowia po angielsku. z gory dzieki pzdr
  • Szukam fajnego hotelu w Reykjavinku - czy ktoś może coś polecić?
  • Watek zalozony specjalnie dla wyrazenia opinii o w/w sprawach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się