-
Hej, w łódzkim schronisku jest piesek shih tzu ma 5 lat i ma nietypowe umaszczenie jest cały szary, być może to mieszaniec, ale jest śliczny. Jeszcze 3 dni ma kwarantanne potem do adpocji. Z tego samego schroniska mam Misię wiec polecam. Ja niestety nie mogę na razie wziąć drugiego bo wynajmuję mieszkanie i chyba właściciel nie byłby zadowolony z drugiego psa. Można zobaczyć go na stronie schroniska. Pozdrawiam.
-
www.facebook.com/event.php?eid=111501568919588¬if_t=event_invite wystarczy jedno kilkinięcie codziennie aby nakarmić psiaki :) Pomóżmy tym psiakom chociaż w taki sposób! Kto popiera?
-
Cześć, mam do Was pytanie macie raczej większe doświadczenie. Czy TOZ (albo ktokolwiek inny) przyjedzie po pieska nierasowego, którego miejsce pobytu się zmienia?
Już wyjaśniam... to jest piesek bezdomny, czasem go widuję, ale rzadko. Bardzo zbiedniał jak go dziś zobaczyłam to łzy w oczach stanęły :( szkoda mi pieseczka, ale nie wiem gdzie on nocuje, choć widziałam go dziś jak wychodził od jakiś ludzi z podwórka. To przerażenie w jego oczkach :( masakra. Nie wiem jak mu pomóc, nie mogę go w...
-
Muszę się podzielić naszym pechem... Wczoraj na spacerku idąc koło żywopłotu nie zauważyłam ,że w słońcu pod krzakami wylegiwał się kot. Niko był na smyczy, też kota nie zauważył, ale jednak prawie na niego wszedł. No i kot zaatakował celując prosto w oczy pazurami. To był moment, sekunda, wydawało się, że nie trafił, ale jak chwyciłam Nika na ręce to miał zakrwawione lewe oczko. Dawno tak szybko nie biegałam z obciążeniem na rękach, w 5 minut wparowałam do pobliskiego weta i wtedy jak psa od...
-
znalazłam psa w schronisku
ma 1,5 roku, czy takiego psa da się jeszcze ułożyć po swojemu?
im dłużej na niego patrzę tym bardziej mi się podoba, nie wiem tylko czy będzie on jeszcze w schronisku jak wrócę (teraz nie mogę go zabrać bo wyjeżdżam, wracam po 21.10) a na stronie schroniska napisali że nie ma rezerwacji zwierząt.
jutro zadzwonię i dowiem się czegoś więcej
opis:
"1,5- roczny samiec, pogodny, towarzyski, zainteresowanych adopcją prosimy o kontakt pod nr. tel. 6....."
wygląda tak...
-
Dzien dobry mam 4-letniego ślicznego pieska- tri-color z przewaga
białego, po pieknych rodzicach,bez rodowodu. Szuka partnerki shih-
tzu.Mieszka w Gdyni.Moj numer 604 294 032.pozdrawiam Słuze fotkami.
-
Chcialabym zaadoptowac pieska lub suczke shih tzu. Niestety nie znalazłam w schronisku. Moze Wy wiecie gdzie moge znalezc shih do adopcji. Nie musi to byc szczeniak.
Pozdrawiam
-
Zapraszam miłośników Shih Tzu,mimo że nie mają rodowodu są
prześliczne
-
Cześć dziewczyny, dawno mnie nie było. Takie oto ogłoszenie dziś znalazłam:
allegro.pl/shih-tzu-w-schronie-koniec-swiata-adoptuj-i1553510454.html
Może ktoś chciałby takiego piesia, może ktoś z Waszych znajomych.