Forum Turystyka Europa Europa
ZMIEŃ
      schronisko

schronisko

(6 wyników)
    • Bardzo proszę o namiary, jadę sama, dwie noce na początku września. W internecie nawet tanie hotele przy jednej osobie kosztują więcej. Z góry dziękuję za pomoc.
    • Witam, wiem, że późno ale właśnie zabieram się za planowanie tegorocznych wakacji. Z kasą jest dosyć krucho, ale i tak chcielibyśmy z mężem spędzić ciekawe wakacje poza Polską. Czy ma ktoś z Was namiary na jakies tanie (czyli do 40 - 45 euro za pokój) kwatery na wyspie Rugen? W sumie pomysł wakacji w Niemczech zaczął się od Wysp Fryzyjskich ale tam jest chyba jescze drozej... :( Może następny sezon. Z góry dzięki za sugestie!!! P.S. sprawdzałam oczywiście schroniska, ale cena...
    • Witam Wybieram sie w sprawach sluzbowych do Rotterdamu i planuje zostac tam na weekend. Prosze doradźcie mi co warto zwiedziec w samym Rotterdamie. Ew. biore pod uwage przeniesienie sie do Amsterdamu i tam zobaczenie ciekawych miejsc. Bede wdzieczny za wszelkie wskazówki co do miejsc godnych odwiedzenia a takze noclegów. Interesuje mnie tanie, schludne miejsce z dobrym dojazdem do centrum. Z góry dzieki za wszelkie uwagi i pomysly. Pozdrawiam Maciek
    • Hej - chciałbym się dowiedzieć jak można tanio dojechać do Słowenii. Czy można jakoś pociągiem z Węgier ( lub auobusem).Niestety autem nie dysponuję a na samolot raczej kasy mi nie starczy. Jeśli możecie podać mi ciekawe miejsca noclegowe w Słowenii( góry,morze, inne).Byłbym wdzięczny też za info dotyczące cen i kursowania pociągów i autobusów. Z góry dziękuje i mam nadzieję, że kiedyś będę mógł się jakąś info odwdzięczyć(może mogę). MICHU (MIA)
    • Hostele (10)

Czy prawdą jest , że miejsca w hostelach mogą wynająć tylko osoby, które nie ukończyły 35 roku życia i czy można wynająć miejsca na okres np, 2-ch tygodni/ ? Chciałbym wynająć hostel w Nicei, proszę o pomoc.
    • Mam kilka pytań odnośnie zakwaterowania w Amsterdamie. Jak wygląda mieszkanie (zarówno cenowo jak i jakościowo) na polach namiotowych lub w schroniskach młodzieżowych, bo hotele podobno są tak drogie, że nawet nie ma sensu o nich mówić. Jestem Wdzięczna za każdą radę. aGNIESZKa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się