siady

(4 wyniki)
  • Powiedzcie mi czy wlasze laby tez tak siadaja i czy nie jest to w jakis spos. "niebezpieczne" dla psiaka. Na komende siad przyjmuje prawidlowa pozycje ale jak siada sam z siebie to wyglada jak ciapa :P Fota: img222.imageshack.us/img222/4134/img0024chw.jpg Ktos mi powiedzial, ze takie siadanie moze mu zaszkodzic, a gdzies indziej znow slyszalem ze moze to byc wada jakas. STAWY SA OK !! Mnie to absolutnie nie przeszkadza ,a nawet slodkie jest tylko czy zdrowe ?? Czy lepiej popraw...
  • Mój pies umie już daj łapę i siad (oczywiście weszły w gre smakołyki:P)a ma dopiero 4 miesiące!!!
  • Witam, Potrzebuję pomocy, od 3 dni jestem właścicielką 14 mies. labradora pieska, który niestety skacze i nie jest zbyt posłuszny. Chyba nie był tego nauczony. Najwiekszym moim problemem jest jego skakanie, ponieważ mam małe jeszcze dzieci i je przewraca a nie chcę żeby doszło do nieszczęścia. Jak odwracam się plecami to i tak skacze, jak odpycham to jescze gorzej. Pomóżcie proszę jak go nauczyc posłuszeństwa.
  • witam, mamy cudownego laba - budynia .ma ok 1,5 roku. wszystko pieknie ale nie umiemy sobie poradzic z jego skakaniem na nas. próbowalismy juz różnych metod. karcenia słoownie , groznego mówienia , trzepniecia , wystawiania kolana....i nic... na razie efekt jest taki ze stosujemy sie do nie okazywania wielkiej radosci przy powrocie do domu by go nie podniecac ( wtedy skacze juz ajk wariat) . boje sie co bedzie jak bede w ciazy...juz kilka razy skoczyl na mnie przypadkiem tak ze az ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się