sierpniu

(11 wyników)
  • witam....jak w tytule rodzina z dziećmi 13i 8 lat ,w sierpniu chce spędzić 2 tygodnie wakacji myślimy o północnej części bo jesteśmy z południa Polski......możecie coś doradzić tak co by się dzieci nie nudziły........woda,konie,rowery coś pozwiedzać...może nie wszystko w jednym ale gdzieś blisko siebie......
  • Witam, szukam domku położonego w promieniu 100 km od Giżycka, nad jeziorem, z 2-3 sypialniami, najchętniej bardzo blisko jeziora i lasu. Jestesmy rodziną z 3 małych dzieci i psem (pies nauczony załatwiac się poza ogrodem, nie śpi na kanapach:). Chcemy wynajac domek na 3 tygodnie sierpnia. Teren z domem musi być ogrodzony. Jesteśmy w stanie zapłacić do 190 zł za dobę. Zaliczkować mozemy w każdej chwili. Proszę o oferty na maila izka74@gazeta.pl.
  • dawno nie byłam w krakowie, a chcielibyśmy pokazać Młodemu trochę zabytków. czy mogę prosić o polecenie jakiegoś fajnego i przyjaznego dziecku noclegu? pokój dwuosobowy na 2-3 dni, niekoniecznie z łazienką. sprawdzałam w necie oferty schronisk i hosteli - wydaje mi się, że nie bardzo są skierowane dla rodzin z dziećmi :) z góry dziękuję za pomoc. k
  • Szukamy wyposażonego ogrodzonego domku /generalnie blisko wody:morze, jezioro../na dłuuugo oczekiwany urlop. Cztery osoby dorosłe, 3 dzieci -10 14 15 lat oraz dwie sunie labradorki.Może znajdzie się ktoś kto poleci nam jakieś fajne miejsce? Oczywiście warunkiem jest możliwość przyjazdu z psami.
  • Witajcie, właśnie dziś się dowiedziałam że że legł w gruzach mój urlopowy wyjazd. Jestem sama, urlop zaplanowałam od 4 sierpnia do około 17 lub 18. Szukałam dzisiaj pokoju nad morzem dla 1 osoby ale po prostu mnie nie stać. Może znacie jakieś urocze miejsce, gdzie przyjmą chętnie 1 osobę i nie każą płacić za 2? To nie musi być nad morzem, prawdę mówiać w naszym kraju znam tylko niektóre rejony i chętnie poznam nowe. Wszelkiego rodzaju odludzia, zadupia itp. mile widziane, nie...
  • Szukam domku letniskowego dla 2 do 4 osób w grzybnej okolicy. Planujemy wakacje w I połowie sierpnia. Cudownie by było jakby się jeszcze jakaś rzeczka lub jeziorko znalazło w okolicy. To taki pomysł gdyby grzyby nie dopisały.
  • Witam! Poszukuję pokoju nad morzem dla 2 osób z dwójką malutkich dzieci (2latka i 6 miesięcy), na okres 2 tygodni na początku sierpnia. Może mógłby ktoś coś polecić, gdzie sam był lub jeżeli ktoś ma takowy do wynajęcia. pozdrawiam
  • Interesuja mnie okolice Wladyslawowa, lub Krynicy Morskiej. Blisko plazy, pokoj na dwie osoby z lazienka. Chcialabym sie zorientowac w cenach.Moze jakis pensjonat. dzieki, pozdr
  • Wybieram sie do Białowieży.Czy możecie polecić mi jakis sprawdzony nocleg?
  • w sierpniu- w ciszy nad jakąs wodą najlepiej,przyzwoite warunki, na południu, pólnocy lub gdziekolwiek-sama jestem z w-wy wiec w jakim zupełnie odmiennym miejscu dzieki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się