sierpniu

(3 wyniki)
  • Witam, szukam do wynajęcia domku na ostatni tydzień sierpnia. Domek dla 5 osób (3 dorosłych i dwójka dzieci), z aneksem kuchennym. Interesuje mnie Pomorze Zachodnie, Niechorze, Rewal, Pobierowo. Cena do 200, ewentualnie 250 zł/dobę.
  • ... nad morzem z wygodami, tzn., żeby było gdzie zjeść i pokoje z łazienkami. Może ktoś coś podpowiewie. A tak w ogóle można teraz z marszu znaleść kwaterę? Chcemy się wybrać na początku sierpnia na tydzień, może 10 dni. Nad naszym morzem nie byłam z dziesięć lat i nie wiem jak to teraz jest.
  • Poszukuję pokoju dla mnie wraz z dwiema małymi dziewczynkami (pięcioletnią i czteromiesięczną), więc chyba dwójki z łazienką, a na upartego w jedynce też się zmieścimy, na dowolny tydzień w pierwszej połowie sierpnia. Dzwoniłam w znane mi miejsca i guzik, więc prosze pieknie o pomoc bo jedyna moja szansa to pojechać gdy nad morzem są znajomi (a właśnie wtedy są) i wezmą mi torby i torbiszcza. Baby są spokojne, ta młodsza też - inaczej bym nie planowała wlec je na drugi koniec Pols...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się