Forum Turystyka Turystyczne Porady
ZMIEŃ
      sierpniu

sierpniu

(4 wyniki)
    • Mam pytanie do "bywalców": mam w sierpniu urodziny, zamierzam je miło spędzić zwiedzając jakiś zakątek Europy. Jest to wyjazd 4 osób - ja, mąż i 2 dzieci (nastolatków). Chciałabym, żeby było to raczej zwiedzanie niz leżenie na plaży. W sierpniu zazwyczaj jest bardzo gorąco i nawet nie chce sie połazić, tylko schować w cieniu i pić coś zimnego (wspomnienia z sierpnia w Chorwacji i Turcji) Stąd moje pytanie, gdzie pojechać, żeby nie było tak gorąco, żeby powietrze było rześkie, że...
    • Witam. Urlop w tym roku będę miała dopiero pod koniec wrzesnia. Nie mam jeszcze skonkretyzowanych planów. Zastanawiamy się z koleżanką gdzie będzie ciekawiej w Grecji czy na Chorwacji? Ktoś był w obu tych krajach? Gdzie w tym okresie lepiej pojechac? Gdzie jest fajniejszy klimat? Byłabym wdzięczna za porady.
    • Czy ktoś orientuje sięjakie mogą być ceny najtańszych noclegów w Nicei, dostępnych na początku sierpnia? I czy jadąc bez rezerwacji można skończyć noc na chodniku ?:)
    • czy ktos korzystal w Europie z kempingów z Eurocampu z Wroclawia? Prosze o opinie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się