Forum Turystyka Europa Skandynawia
ZMIEŃ
      sierpniu

sierpniu

(5 wyników)
    • Dzień dobry, Na razie to się tylko chciałam przedstawić - piszę w imieniu swojej rodziny (2 osoby dorosłe i dwulatek), planujemy wybrać się na "objazdówkę" po Norwegii na przełomie lipca i sierpnia (2 tygodnie), więc pewnie będę tu często zaglądać :) Chcielibyśmy trochę pozwiedzać, nocować na kempingach (już wydrukowałam sobie katalog), pojeździć na rowerach. I na początek mam pytanie: kiedy jest "sezon" w Norwegii?
    • Byliśmy 2 tygodnie w Norwegii, z małym dzieckiem. Link do wątku: forum.gazeta.pl/forum/w,62591,97908591,,Norwegia.html?v=2
    • Witam. Chcę z mamą wybrać się na wycieczkę do Kopenhagi. Promem. Mama panikuje, że będzie kołysało. No właśnie... Będzie? Jak to wygląda? Zależnie od pogody - wiem. Jeśli jest spora fala mocno sie to odczuwa na promie? hcemy płynąć promem PŻB. Ze Świnoujścia. Jakie promy stąd płyną? Wawel? Pomerania? Ktoś wie? Jakie warunki w kabinach? Dziękuję za wszelkie informacje. M.
    • Wybieramy się na wakacje do Szwecji,trochę na południe od Sztokholmu.Problem w tym,że upatrzony domek jest wolny dopiero od 11.08.Czy ktoś może wie,czy nie jest tam już wtedy za zimno,czy da sie np.jeszcze wykąpać w jeziorze? (jedziemy z dziećmi). eleanorrigby
    • W sierpniu jadę do Bergen. Mam problem z noclegami. Nie stać mnie na hotel, ale też nie chcę spać w pokoju 16 osobowym. Może ktoś był i ma jakieś namiary na pensjonat lub prywatną kwaterę? Przeglądałam oferty w internecie, ale niestety wszystko już zarezerwowane.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się