Forum Turystyka Turystyka rowerowa
ZMIEŃ
      sierpniu

sierpniu

(5 wyników)
    • Witam wszystkich, Jest nas dwie :)32 lata)i szukmy chętnych na wyjazd w dniach 20-28 sierpnia, możemy też dołaczyć do jakiejś grupy. Chcemy się czuć bezpieczniej na noclegach stąd pomysł na jazdę w większej grupie. Jeździmy z sakwami rowerowymi i z namiotem. Dzienne trasy to ok. 70 km. przy predkości do 20 km/h. Interesuje nas trasa na wschodzie Polski, lub kraje ościenne Litwa, Ukraina, ewentualnie Słowacja, Czechy lub Rumunia. tel. kontaktowy 606-111- 937, nr gg 7245325
    • czy ktoś się wybiera na wyprawę po szwecji?? www.tramp.gda.pl/szwecja/index.htm
    • Witam wszystkich kręcących serdecznie.Zbliża się sierpień i dość dobry układ wolnych dni od 12 do 20 sierpnia co daje 9 dni wolnego przy czterech dniach urlopu.Szkoda by to zmarnować, prawda? Oczywiście myslę o wypadzie rowerowym.Od dawna marzy mi się przejazd z Zakopanego, względnie Poronina do Miskolca na Węgrzech - ok 220 km w jedna strone.Są tam wspaniałe baseny w grotach a teren wokól jest bardzo ciekawy ze względu na Kras obfitujący w jaskinie i wąwozy.Im bliżej jednak wyjazd...
    • Witam, Chcialbym was poinformować odnośnie moich planów wakacyjnych na rok 2004. Jesli nie zajda niesprzyjajace okolicznosci to urlop planuje w pierwszej polowie sierpnia. Tym razem chce ponownie sie zapuscic na kresy wschodnie. Zamierzam zwiedzic cala Moldawie, polnocna czesc Rumunii i poludniowa czesc Ukrainy. Chyba nikogo nie musze przekonywac, ze jazda po tych krajach to istna egzotyka. Zwiedzanie niezliczonych ilosci monastyrow, widok meandrujacej rzeki doliny Dniestru to ...
    • Mam do dyspozycji tydzień urlopu w sierpniu. Chciałbym się wybrać na jakąś kilkudniową wycieczkę rowerową, np. po Mazurach, po Suwalszczyźnie, wzdłuż wybrzeża (albo gdzie indziej) - ale nie bardzo mam z kim. Byłaby to moja pierwsza wycieczka powyżej 1 dnia, jednak często jeżdżę na 1-dniowe na dystansach 70-150 km. Nie zależy mi na wyciskaniu dużych dystansów, ani utrzymywaniu kolarskich prędkości. Preferuję jazdę asfaltem po mało uczęszczanych drogach, leśne dukty raczej odpadają ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się