sierpniu

(7 wyników)
  • byłam 2 lata temu - 5.500km wynajetym samochodem po zachodnim wybrzeżu - same parki narodowe, miasta tylko wtedy jesli były absolutnie po drodze spanie w namiotach, jedzenie w knajpkach przy drodze... jacyś chętni????
  • Za rok chciałabym w lecie poświęcić jakieś 2-3 tygodnie na podróż nad Bajkał. Nie mam żadnego doświadczenia w samotnych podróżach, a poza tym lepiej czuję się w towarzystwie :-), zatem jeśli ktoś jeszcze miałby ochotę wybrać się w kierunku Syberii to zapraszam do korespondencji na maila: clavdia@gazeta.pl
  • Chciałabym tego lata pojechać na 2-3 tygodnie w jakieś ciekawe miejsce i połączyć zwiedzanie z wypoczynkiem. Jako kobieta (mam 31 lat) nie odważę się jednak pojechać sama, a poza tym samemu to nudno, dlatego szukam kogoś, kto również planuje podobny wyjazd, do kogo mogłabym się przyłączyć. Opcją alternatywną jest 2-tygodniowy wyjazd w sierpniu (14.-28.08.) do Meksyku (zwiedzanie + wypoczynek w Acapulco) organizowany przez jedno z krakowskich biur (Logostour). Jednak nie upieram sie ani ...
  • Komodo(4)

Czy wie ktos moze w jaki sposob mozna dojechac na Komodo? Wiem ze nie ma sensu tam jechac na dluzej niz 3 dni - co zatem warto zobaczyc w okolicy maja okolo 20 dni wakacji? Dzieki za info!
  • Mongolia(10)

zastanawiam sie powaznie nad wyjazdem w lipcu do Mongolii. jak sie do tego przygotowac, czy jestem w stanie przygotowac sie do tego sama? i czy to kraj w miare bezpieczny, na tyle, ze moglabym tam jechac samotnie?
  • Dołączę do wyprawy -trampingu, wyjazd od sierpnia do ... bez ograniczeń, termin do 1 m-ca. Czekam na informacje Tania
  • Witam wszystkich!! Kiedy najlepiej wybrac sie do Tajlandii?? Słyszałam o okresie grudzień - luty. Czy sierpień - wrzesień to głupi pomysł (ze względu na porę deszczową)? Oczywiście, jeśli wiecie coś jeszcze ciekawego (tanie przeloty do Bangkoku albo czy bać się ptasiej grypy i SARSa itp.), będę wdzięczna za podzielenie się tą wiedzą. Pozdro Aga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się