sierpniu

(17 wyników)
  • Może tutaj ktoś mi podpowie... ...coraz więcej się 'wczytuję' w tą wyspę i zaczynam odczuwać lekki niepokój... czy ktoś może mi podpowiedzieć czy nie lepiej zmienić termin wyjazdu z połowy sierpnia na wrzesień (mam taką opcję) a chodzi mi przede wszystkim o tłumy....obawiam się że w połowie sierpnia będzie człowiek na człowieku w każdym miejscu gdzie się nie ruszę...a tego nienawidzę...może chociaż mniej dzieci by było we wrześniu?czy ogólnie niewiele tam dzieciaczków? (w niektórych rejonac...
  • Mam pytanie - wybieram się w sierpniu(ok.20) na lanzarote( hotel Lanzarote Park) hotel ten nie posiada klimatyzacji - czy waszym zdaniem da się wytrzymać w nocy czy jednak to kiepski pomysł, do tej pory byłem w hotelach(teneryfa) z klimatyzacją, dziękuję za pomoc MAREK
  • czy bardzo wieje? Czy wieczory są chłodne?
  • Pytanie jak w temacie.
  • Kto leci (2 tygodnie)
  • Witam, lecimy z dziecmi pod koniec sierpnia na Fuertę, prosze o opinie bywalcow innych miejsc wakacyjnych (Grecja , Turcja) o poronanie temperatury wody w morzu i basenie oraz wiatrow, ktore ponoc sa silne, chodzi mi o odczucia, nie o tabelki. Bede wdzieczna, pozdrawiam
  • Tak jak w tytule kto jedzie w tym terminie do tego hotelu??I z jakiego biura lecicie??Ja lece z Warszawy.
  • Witam w sierpniu wylatuje na 2 tydodnie na Teneryfę, a konkretnie do Playas de Americas. Proszę Was o porady co do wycieczek samochodowych. planuję wynająć na 7 dni samochód (chyba od znanych na formum polaków). Proszę was o plan takiej 7 dniowej wycieczki, może ktoś z Was ma w swoich archiwach, a będzi mi duzo łatwiej stworzyć cos dla siebie. - Czy pokój w hotelu typu studio posiada jakiś aneks kuchenny? Wykupiłem opcje bez jedzenia, bo zależy mi na zwiedzeniu wyspy a nie na siedz...
  • Witam, Razem z narzeczoną wybieramy się na dwa tygodnie na Wyspy Kanaryjskie. Plan jest taki, aby te 14 dni podzielic na dwie części: - Pierwszy tydzien - totalny relaks; spokojna okolica, plaża, drinki, generalnie chill out. Hotel z All inclusive. - Drugi tydzień - bardziej aktywnie; zwiedzanie wyspy, wycieczki itd. Hotel BB w trochę gorszym standardzie - będziemy dużo podróżować. Na drugi tydzień wybraliśmy Teneryfę jako najciekawszą wyspę pod względem rzeczy do zobac...
  • Z pozoru to może głupie pytanie bo każdy ma inna skórę i inaczej reaguje na słońce ALE.... jaki filtr polecacie wziąć na Teneryfę? Będę tam w 1 połowie sierpnia:) Raz czytam, że 20 wystarczy, raz, że co najmniej 40:) bo słońce "jara" jak nigdzie:) Poradźcie!
  • Czy to prawda, że na Teneryfie przez większość dnia niebo jest zachmurzone? Jeśli tak to trochę mnie to martwi, lecę w przyszłym tygodniu pierwszy raz (do Puerto de Santiago) po to, żeby rozkoszować się słoneczkiem i pięknymi widokami. Ale z drugiej strony każdy kto wraca z Kanarów ma piękną opaleniznę więc już sama nie wiem jak to jest z tymi chmurami.
  • witam wszystkich zainteresowanych, wrocilam stamtad 25 października..hotel jest 4 gwiazdowych ale na takimi wypasie, ze sie zastanawiam co mogloby byc w 5 gwiazdkach..jedzonko maksymalnie urozmaicone i pyszne..czysciutko, obsluga bardzo mila-naprawde nic dodac nic ujac.. miejscowosc calesta de fuste troszke mała, objechalismy sobie wyspe i nastepnym razem polecialabym na południe na jandie.. ale i tak bylo cudnie..pomimo wiatru i chmur bylo cieplutko.. polecam poleciec na 2 tygodnie bo...
  • Czy ktoś wybiera się na Fuerte do hotelu Stella Paradise w drugiej połowie sierpnia? A może ktoś tam był niedawno i może podzielić się najnowszymi informacjami na temat hotelu i wyspy?
  • Jadę tam pod koniec miesiąca i sprawdziłem temperatury na www.wetter.com/spanien/costa_calma/ES6544327.html Trochę mnie to zadziwia, że do 11 sierpnia przewidują temperaturę 22 stopnie, a 8 sierpnia nawet 21. Jak na tropiki i warunki w tych szerokościach geograficznych, to trochę chłodno, szczególnie że tam wieje. Mam pytanie - może ktoś ma wiarygodne informacje, czy rzeczywiście w Costa Calma tak się ochłodziło? Jak to wygląda naprawdę?
  • Witam, w sierpniu wybieram się ze świezutkim mężem na Teneryfę do Hotelu Hotasa Puerta Resort... podobno dobry, ale prosze o opinie doświadczonych bywalców ;) dzieki wielkie !!
  • Mam pytanko, czy ktoś się wybiera do Orquidei w sierpniu? Czy znacie już godziny lotów i jakimi liniami?
  • Jedziemy do tego hotelu na Fuerte 31 sierpnia, moze ktoś się tez wybiera? albo wrócił i napisze co nieco

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się