Forum Turystyka Europa Francja
ZMIEŃ
      sierpniu

sierpniu

(5 wyników)
    • kilka lat temu w niektórych miejscach było podobno bezpłatne, czy coś się zmieniło? jakiś link z ew. opisem lokalizacji (znalazłem tylko w wątkach zarchiwizowanych)
    • Korsyka(9)

Przeczytałam fantastyczną relację z wakacji na Korsyce na tut. forum i się rozmarzyłam... Chciałabym tam pojechać pod namiot na przełomie sierpnia i września, ale nie wiem, czy nie jest już za późno na znalezienie promu i wolnego pola namiotowego... Czy jest szansa, na zakwaterowanie na polu, bez wcześniejszej rezerwacji? Które promy są wygodniejsze Moby , czy Corsica ferries (podróżujemy z 4-latką)?
    • Ciesze sie, ze znalazlam to forum i mam nadzieje, ze bedziecie w stanie mi pomoc:) W przyszlym roku chcielibysmy wybrac sie z mezem, synem i znajomymi z corka, na Lazurowe Wybrzeze. Bylismy tam 4 lata temu, ale tylko przejazdem.... Konkretnie chodzi mi o noclegi. Planujemy jechac pod namioty, ale kwestia jest taka, ze bedzie z nami dwojka 2,5 letnich maluchow! Dlatego wolalabym trafic na sprawdzone pola campingowe:) Czy znacie takie? Przyjazne dla dzieci, w poblizu plazy itp. ...
    • wybieram się w drugiej połowie sierpnia z małżonką na wycieczkę samochodową po Prownsji i Langwedocji. Zamierzamy spędzić czas aktywnie nocując na kampingach po 1-2 nocki. słyszałem jednak, że o tej porze panuje tam spore przeludnienie .. szczególnie nad morzem. czy jednak, aż tak duże, żeby nie można było znależć miejsca na kampingu. prosze o rady gdzie ewentualnie jest mniejszy tłok, żeby uniknąć niepotrzebnego kręcenia się w poszukiwaniu noclegu. druga sprawa .. czy faktycznie...
    • lece w marcu do Paryża chciała bym sie dowiedziec jakie sa aktualne ceny np wjazd na wieze, bilety metro, itp. bardzo prosze o odpowiedz ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się