Gość: marko IP: 213.25.23.* 24.04.06, 16:26 Planuje spędzić urlop w hotelu Sindbad Al Mashrabi w Hurgadzie. Czy ktos moze mi udzielic informacji o tym hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pc_maniac Re: hotel Sindbad Al Mashrabi 24.04.06, 18:17 Przeceż jest wątek o tym hoelu w dziale Egipt-hotele Sindbad Al Mashrabeya - Hurghada (4****) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marissa Re: hotel Sindbad Al Mashrabi IP: 212.109.149.* 24.04.06, 20:38 W końcu wiem odnośnie tego hotelu bo też sie prosiłam i nic szczególnego sie nie dowiedziałam i wielkie dzięki:) ....A kiedy macie zamiar wybrać sie do tego danego hotelu? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
1eya Re: hotel Sindbad Al Mashrabi 23.05.06, 13:34 bylam w mashrabeyi w sierpniu 2005 i mam bardzo pozytywne wspomnienia jesli chcesz wiedziec cos dokladniej to pytaj chetnie odpowiem. A fakt ze wiekszosc jest tam rosjan nie jest uciazliwy raczej, my akurat trafilismy na swietne towarzystwo naszych rodakow. Jako , ze bylismy z 2 dzieci i pozostale rodzinki z ktorymi sie trzymalismy tez mialy dzieciaczki w podobnym wieku to i dzieci byly zadowolone i my mielismy z kim wieczory spedzac, razem na wycieczki jezdzilismy, wogole swietnie bylo bardzo na + wspominam te wakacje. Hotel moze najnowszy nie jest ale wszystko co potrzeba ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadek Re: hotel Sindbad Al Mashrabi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 21:17 Ja byłem w Sindbad Akuapark tj 300m od tego hotelu ale znam go dobrze bo chodziłem tam na plaże.Jest to kameralny hotel najstarszy z grupy Sindbad.Jest to 3*** a nie 4.Widać na nim lekko ząb czasu.Położony obok hotelu Merlin inn.Pamiętaj że jeśli jesteś w hotelu grupy Sindbad to możesz korzystać z wszystkich udogodnień całej grupy Sindbad- Akuapark,Beach,Masharabia,Famili.Napisz czy masz jakiś inny wybór i ile kosztuje to Ci coś poradze.W hotelu 70 proc ruskich ale może być bo młode pref Topless.Ogólnie plaża niezła jak na ten rejon,ale cena była nieco wyższa jak w Akuapark,dlatego że przy plaży a Akuapark sam hotel to dość fajna bajera.Bliska Masharabii masz tani market i biuro podróży jeddah tours.Pytaj-jestem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marissa Re: hotel Sindbad Al Mashrabi IP: 212.109.149.* 25.04.06, 06:24 Witaj ....Wiem,że moge kozystać z sieci Sindbad. ..al;e o co chodzi odnośnie plazy,że cena była nieco wyższajak w Akuapark? ...My mamy wersje All-także ma nie być żadnych opłat za leżaki czy materace,nie wiem czy o to chodz:) ..myślałam o REYMYWERZE BEACH,ale myslimy już nie zmieniać. ..po ruska ch mozna sie tego spodziewać,że będą łazić w topless ja też tą formę opalania preferóje,ale wiem gdzie moge to robić, tylko na miom tarasie;) ..odnośnie Akuapark to wiem,że cena jest chyba 100 zł więcej od almashrabiji,ale babka w biurze gorąco nam poleca ten hotel,że będziemy zadowoleni,co rok nam poleca dany kraj ,hotel i jakoś wracamy z pozytywnymi wrażeniami,mam nadzieje,że i tym razem tak będzie. ..teraz ten zamach wytrącił mnie z rónowagi-ale co ma być to będzie...więc to jest temat z innej beczki. ...jak napisałeś "pytaj-jestem".....to owszem będe pytała Ciebie,jesli będziesz odpowiadał:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadek Re: hotel Sindbad Al Mashrabi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 07:45 Przepraszam żle mnie zrozumiałaś.Chodziło mi o to że hotel jest droższy dlatego że jest w pierwszej linii brzegowej,a te co są po drugiej stronie ulicy 200m od plaży są ciut tańsze dlatego że jest jakś odległość do morza.plaża i leżaki wszystko jest za darmo.Idąc na plaże nie zabierasz swoich ręczników,tylko dajesz na plaży kartę/którą Ci potem zwracają/i zawsze pobierasz świeżutko uprany ręcznik.Jest boisko do siatkówki.Masharabia jest zbudowana lekko na styl arabski-kameralna.Napewno lepszy wybór niZ Reymawera bo ta jest20 km od centrum,a Masharabia jest w najbardziej Europejskiej części Hurghady,przy Ladnym deptaku-wszędzie blisko.Ten topless to tylko tak bo ogólnie jest go mało a w Masharabii ciut było więcej ale to może tylko ze względu na grupę która tam była.Jak chcesz to pytaj-wszystko pomogę jak dam radę. Ogólnie jak masz all żadnych innych wydatków nie ponosisz.Wycieczki kupujesz sama ale są śmiesznie tanie-tylko nie kupować u rezydenta.Narazie ,pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
tomoni Re: hotel Sindbad Al Mashrabi 27.04.06, 12:21 Cześć. Ja jadę 20 maja do Sindbada Aquapark więc może mi coś opowiesz o tym hotelu? Mam też All. Jakie tam jest jedzenie, Jak naprawdę wyglądają te baseny i zjeżdzalnie? Czy jest w hotelu kantor i czy nie oszukują w nim? i takie tam ciekawostki... jak wygląda ta ulica między hotelowa? czy tam coś jest? Napisz mi swoje ogólne wrażenia. Dzięki.pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadek Re: hotel Sindbad Al Mashrabi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 19:49 Przeczytaj post z 05.02.2006 z godz 19.49 str 18.jeżeli jeszcze coś trzeba to chętnie odpowiem Odpowiedz Link Zgłoś
maftik Re: hotel Sindbad Al Mashrabi 28.04.06, 00:09 Jest fajnie, tylko straszny moloch ten hotel. Może dlatego poraz pierwszy spotkalismy się z kradzieżami w hotelu( było dwie w naszej grupie).ale ogólnie jest dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś