entera 15.02.08, 20:56 Lecimy 13.06 z Katowic do SINDBAD AQUA PARK 2+2 (6 i 11 lat) czy ktos leci w tym terminie z dzieciakami?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jcm72 Re: Sindbad AQUA PARK 16.02.08, 20:05 my lecimy 12.06 z Katowic, będziemy z dwójką dzieciaków 10 i 3 lata, z Selectours wiec pewnie sie spotkamy na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
entera Re: Sindbad AQUA PARK 02.03.08, 15:31 Witaj My też lecimy z tego biura.Lecimy z Katowic.Miło będzie was poznać.Lecimy sami z dwoma synami,fajnie będzie kogoś poznać do towarzystwa:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
burianka Re: Sindbad AQUA PARK 05.03.08, 11:08 Koniecznie po powrocie odezwijcie się.Lecimy rodzinne do tego hotelu z Warszawy 24/07-08/08.Również z Selectours. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
emma65 Re: Sindbad AQUA PARK 05.03.08, 15:12 Byłam w tym hotelu w listopadzie. Nie narzekam. Jednakże pokój, kóry otrzymałam nie zasługiwał na 4*. Ale mnie to akurat nie przeszkadzalo, nawet spodziewałam się, że tak będzie. Najgorzej będą miały osoby, które otrzymają pokoj od strony budowywłaściwie prawie taki otrzymałam). W listopadzie ok. 18 pracę na budowie kończono ze względu na zapadający zmierzch (po 17 przychodziłam do pokoju-więc mi to jakoś szczególnie nie przeszkadzało), w lipcu/sierpniu zapewne praca będzie twała kilka godzin dłużej. W listopadzie pracę rano rozpoczynano ok. 7 rano, przypuszczam, że latem zaczną trochę wcześniej. Uwaga dla osób nie lubiących komary. Było ich trochę, chociaż je codziennie "niszczono". Około godziny 3-4 rano, kiedy w większości wszyscy smacznie śpia,polewają roślinność niezbyt pachnącą wodą. Plusy-kupując ten hotel można korzystać z hotelu obok-Sindbad i Sindbad Beach. Plaża, jak dla mnie ok.Okolica też ok. Odpowiedz Link Zgłoś