Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      siostrzeniec

siostrzeniec

(5 wyników)
    • Problem raczej z tych błachych i jakby mój mąż powiedział bezsensu rozdrabniać temat.Mam sistrę z którą mam stosunki poprawne ale nie można powiedzięc że jesteśmy przyjaciółkami które zwierzają się sobie z każdego problemu.Ja może i nawet bym tak chciała ale moja sistra ma zupełnie inny charakter i inaczej patrzy na "świat".Ja jestem za mocnymi więziami rodzinnymi on natomiast podchodzi do tego bardzo lużno.Najchętniej zamknęłaby się z mężem i synkiem w domu i to jej wystarcza.C...
    • Mały ma miesiąc i kilka dni. Widuję go średnio raz w tygodniu i przy każdej wizycie jestem "chora", gdy widzę i słyszę o metodach stosowanych w jego wychowaniu. A teraz szczegóły: -Mały miał niecały tydzień gdy całe popołudnie i wieczór spędził na podwórzu (w wózku) w towarzystwie grilla, oczywiście dym nie leciał wprost na niego, ale... -Nikt szczególnie nie dba o jego główkę, tzn. gdy jest podnoszony, chwyta się go pod paszki i dopiero gdy jest na rękach jego głowa spoczywa w ...
    • Też się chwalę, (jak Sowa)że w TzG tańczy mój siostrzeniec. Ze Skrzynecką. Ależ ja lubię na niego patrzeć, jak tańczy. Szkoda, że odpadł.
    • Mój siostrzeniec odziedziczył po swojej mamie charakterek. Siostrę mam starszą od siebie, lubiącą od samego dzieciństwa "rządzić", niezależną, nieustępliwą "twardą babkę" która całe życie się ścierała z naszym ojcem ("No przecież nie pozwolę żeby smarkata mi pyskowała!!!") a mnie ustawiała. Teraz jej cholernie inteligentny trzylatek zaczyna przejawiać dokładnie te same cechy charakteru (no może nie jest twardą babką :P). Siostra ma z nim p-r-z-e-k-i-c-h-a-n-e!!!! A ja z dziką satysfakcją ...
    • ...to będzie mój pierwszy siostrzeniec...przed własnymi dwoma porodami się aż tak bardzo nie denerwowałam....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się