Forum Regionalne Mazowieckie Siedlce
ZMIEŃ
      sochaczew

sochaczew

(7 wyników)
    • Pozdrawiam Was serdecznie, zyczę wytrwałości i jak najwiecej postów, abyśmy mogli spotkać się wspólnie na pierwszej stronie. mixera pozdrawiam osobno za to co robi :)))
    • w takim tempie jeszcze kilka dni i przescigniemy to miasteczko:)
    • Poprzedni wątek na temat strefy płatnego parkowania się zarchiwizował, więc zakładam nowy:) Ale do meritum... Coś mi się widzi, że SPP zbliża się do nas (miasta Siedlce) dużymi krokami i mam wrażenie, że może pojawić się jeszcze w tej kadencji samorządu. Zapytacie, dlaczego ma takie odczucia a no po pierwsze miasto musi czymś "załatać" deficyt w budżecie (coś koło 40 mln jak dobrze pamiętam), po drugie okoliczne duże (wojewódzkie miasta) mają juz dawno SPP, a od niedawna c...
    • www.smog.pl/wideo/3189/o_dwoch_takich_co_nie_ukradli_ksiezyca/ tam jest rejestracja auta WSC to chyba jakies nasze okolice ?
    • Znajdźmy temat na jaki możemy z siedledczakami pogadać. ja proponuję na początek: "co cię łączy z Siedlcami/Sochaczewem". Kiedys w socho było modne studiowanie w Siedlac. jest pewna grupa która tam magisterkę tam zrobiła.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się