Gość: Z Re: UWAGA - SOCHACZEW GONI !!! IP: *.wan.pol.pl 24.07.02, 08:55 Witajcie ! Wracam po kilku tygodniach nieobecności na forum. Jam to jest jeden z pierwszych, który to forum rozwijał. Cieszę się, że tak to pięknie wyrosło. Tak więc jak kiedyś nie po polskiemu krzyknę: SIEDLCZAKI DO BOJU ! Pozdr. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Re: UWAGA - SOCHACZEW GONI !!! IP: *.wan.pol.pl 24.07.02, 11:31 Ludzie ruszcie się, sochaczew finiszuje !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Banner Re: UWAGA - SOCHACZEW GONI !!! IP: *.bci.net.pl 24.07.02, 11:38 Gość portalu: Z napisał(a): > Ludzie ruszcie się, sochaczew finiszuje !!! Zapanował marazm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: UWAGA - SOCHACZEW GONI !!! IP: *.*.*.* 24.07.02, 15:36 Tego rodzaju zawody słabo nas interesują. Chetnie z ludźmi z Sochaczewa pogawędzimy, jeżeli pojawi się ciekawy wątek. Wyścigi? Ostatni to był chyba "wyscig pokoju"! Odpowiedz Link Zgłoś
servent Re: UWAGA - SOCHACZEW GONI !!! 24.07.02, 17:24 Ta gonitwa to tylko sprawdzenie komu na sochaczewskim forum zależy. Ponieważ nasze fora sąsiadują to tak najłatwiej porównac co na którym sie dziej. Nie robimy tego ( przynajmniej ja ) żeby z kimś wygrac czy kogos prześcignać. zabawa taka prowadzi również do nawiazania, miłej jak mniemam, pogawędki z sąsiadami. Bardzo cenie wasze miasto, za piekne kobiety również( kiedyś jaździłem jak wariat do Siedlec, by się z NIĄ spotkać - tak niby przyadkiem zamienić dwa słowa i wróćic do Sochaczewa - głupie czasy ale miło wspomnieć) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turist Re: UWAGA - SOCHACZEW GONI !!! IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.02, 21:22 servent napisała: > Ta gonitwa to tylko sprawdzenie komu na sochaczewskim forum zależy. > Ponieważ nasze fora sąsiadują to tak najłatwiej porównac co na którym sie dziej > . > Nie robimy tego ( przynajmniej ja ) żeby z kimś wygrac czy kogos prześcignać. > zabawa taka prowadzi również do nawiazania, miłej jak mniemam, pogawędki z > sąsiadami. > Bardzo cenie wasze miasto, za piekne kobiety również( kiedyś jaździłem jak > wariat do Siedlec, by się z NIĄ spotkać - tak niby przyadkiem zamienić dwa > słowa i wróćic do Sochaczewa - głupie czasy ale miło wspomnieć) > Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: UWAGA - SOCHACZEW GONI !!! 19.08.02, 12:58 mnie tez nie interesuja puste wiadomosci Ludzie troszeczke pomyslcie moze jednak zapodacie jakis ciekawy watek sztuczne nabijanie licznika nie przystoi pozdrawiam Matti Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: UWAGA - SOCHACZEW GONI !!! 19.08.02, 22:22 ora... wspierający desant z radomia ląduje na miasteczku akademickiim w siedlcach .... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: UWAGA - SOCHACZEW GONI !!! 14.10.02, 22:31 podsyłamy jeszcze pułk Husarii ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś