soul

(3 wyniki)
  • Dla wszystkich fanów Hugo Bossa - zapach na zachodzie dostępny od stycznia 2005. Inspirowany na afrykańskim drzewie Tamboti. Dodatowo wibrujące nuty będą podkręcane przez czarny pieprz, bergamotke i mandarynkę. Flakon ma stanowić harmoniczną mieszaninę czerni i bieli, kształtem ciut przypomina isseya miyake. W porównaniu z porzednimi męskimi pozycjami flakon wygląda bardzo nowocześnie i trendy:) Takie gradientowe odcienie na butelkach sa teraz chyba w natarciu (podobnie jak intens...
  • Nowy zapach unisex marki, mila odmiana po kolejnych wariacjach na temat F i Incanto. Skojarzenia z Escale a Portofino zapewne zamierzone. Z moodiereport.com: "ITALY. Ferragamo Parfums unveiled its key new fragrance masterbrand, called Tuscan Soul, at last week’s TFWA Asia Pacific show in Singapore. The scent, which was previewed earlier this year in Shanghai, at the company’s 80th anniversary celebrations, will be launched worldwide from September. According ...
  • Co to za zapach? Pomóżcie, bo nie mam pojęcia, a pewnie przegapiłam któryś z newsów Foreviu.Wiem tylko, że męski.Czy to będzie u nas dostępne w perfumeriach?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się