sprzet

(6 wyników)
  • dr roszkowski czy dr makowski? za 3 tygodnie powinnam miec usg genetyczne, mam 37 lat i zalezy mi na dobrym fachowcu i na dobrym sprzecie.....
  • pomozcie mi rozwiazac moj dylemat- moze sie wydawac smieszny i drobny, ale dla mnie wiele znaczy jestem obecnie w 12tc- mojej pierwszej ciazy :) mam 30lat, niby wszystko przebiega normalnie, nie mam wielkich dolegliwosci, ale generalnie jestem histeryczka i strasznie sie ta ciaza stresuje- czy wszystko bedzie dobrze, czy dziecko urodzi sie zdrowe itd. kilka dni temu mialam powazne zatrucie pokarmowe- lekarze uspokajaja, ze po prostu musialam zjesc cos, co mi zaszkodzilo, ale mo...
  • Idę na USG (pierwsze) właśnie do tego lekarza. Napiszcie proszę, czy moge wierzyć w informacje jakie mi przekarze (np. czy nie "pomyli" się w ocenie stanu rozwoju dziecka). Proszę o podzielenie się ze mną waszymi doświadczeniami. Pozdrawiam ianna
  • W listopadzie rodziłam na Kopernika. Chciałam wam napisać jak było. Przede wszystkim, po porodzie i pobycie w szpitalu stwierdzam, że WSZYSTKO ZALEŻY OD NASTAWIENIA. Na oddziale ze mną leżała dziewczyna, co wszystko kwitowała złym humorem, narzekaniem na szpital i personel, hasłami, że to najgorszy szpital w Polsce… ja byłam traktowana przez personel w ten sam sposób i uważam, że było ok. Ale od początku, chodziłam prywatnie do lekarki, która pracuje w Koperniku, ona polecił...
  • Witam,czy ktoś wie gdzie w Łodzi można zrobić usg 4D ? z góry dziękuje za odpowiedz i serdecznie Pozdrawiam
  • wybieram sie na II USG go dr Piotra kretowicza. Został mi polecony przeez mojego lekarza, ale nie wiem, jaki ma sprzet i jaki ogólnie jest. Któraś z Was może u niego była? Mam kiepskie doświadczenia z I USG...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się