Forum Sport Fitness
ZMIEŃ
      sprzet

sprzet

(7 wyników)
    • Nie wiem czy w dobrym dziale pisze ale mam do was pytanie. CZy oplaca sie za 150 zł kupic taki oto sprzet: -lawka wlasnej roboty -sztanga wlasnej roboty -90 kg obciazeia... czesc oryginalna, czesc jakis kol od malucha czy cos.... Patrzac po cenach za obciazenie wydaje mi sie ze sie oplaca... Co o tym sadzicie?
    • wyszukiwarka "wypluła" stosunkowo mało na temat tego typu sprzętów. przymierzam się do kupienia sprzętu do domu. ofkors chodzi o pozbycie sie zbędnego tłuszczyku, ale też o kondycję i zdrowie. najbardziej podoba mi się pomysł kupienia sprzętu typu orbitrek (bo jest jak stepper tylko lepszy), chociaż kuszą też wiosła. mam jednak wrażenie, że orbitrek jest bardziej uniwersalny, bo wiosła to raczej dla panów maszyna. czy ktos ma jakiś komentarz nt.? druga rzecz to logo - jakiej firmy ...
    • Wykupilam karnet i chodze na silownie.W ogole sie na tym nie znam,trener tylko pokazal jak dziala dany sprzet.Jestem w Anglii.Jestem od 2 lat mama i tyje od siedzenia w domu,bedzie ok.100kg zywej wagi i 177cm.Nie wiem w ogole co robic w tej silowni,nie znam sie na tym kompletnie i licze na Wasza pomoc. Opisze Wam swoimi slowami co tam jest,bo nawet nie wiem jak dany sprzet sie nazywa.Na pewno sa bieznie,rowery.Jest cos co przypomina rower,tyle,ze kreci sie rekami,maszyna,na ktorej ...
    • witam, jestem tu nowa, choc podczytuje forum od krotkiego czasu. nie chce kopenhaskiej ;) chce za to pocwiczyc w domu - zalezy mi na popracowaniu nad biodrami i nogami. jaki sprzet radzicie? najbardziej podoba mi sie wizja rowerka stacjonarnego, ale moze bieznia, steper albo jeszcze cos innego bedzie bardziej przydatne? z gory dziekuje mandra
    • Blagam napiszcie coś o tym klubie
    • moze scept89, nanai11 lub jakas inna obeznana osoba mi moze odpowiedziec, czy istnieja jakies przepisy, normy okreslajace jakie warunki musza byc spelnione by zapewnic bezpieczne warunki do cwiczen fitness i na silowni? chodzi mi o okreslenie tego czym powinna byc polakierowana podloga, by nie byla sliska oraz jaka powinna byc temperatura powietrza, jaka ilosc miejsca nalezy przewidziec na jedna osobe itp. z gory dziekuje!
    • Chodzę tam z przerwami ok. 2 lat, a wiele zmieniło się na gorsze. Przedtem ręczniki były w tzw. cenie karnetu, a teraz za wypożyczenie trzeba zapłacić 2zł. Były też płyny i ściereczki do wycierania maszyn przez ćwiczących. Niestety, już od 7 miesięcy (!!!) nie zauważyłam, żeby ktokolwiek z obsługi przetarł cokolwiek, bo dla ćwiczących ściereczki i płyny "czarodziejsko" zniknęły z pola widzenia. Pozostały tylko napisy na ścianach, jak również krople potu, które można policzyć np. n...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się