kasiakacprzak 11.08.06, 15:41 wybieram sie na II USG go dr Piotra kretowicza. Został mi polecony przeez mojego lekarza, ale nie wiem, jaki ma sprzet i jaki ogólnie jest. Któraś z Was może u niego była? Mam kiepskie doświadczenia z I USG... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iza3108 Re: Dr Piotr kretowicz USG 11.08.06, 16:10 ja tez mialam do niego isc moj ginekolog mi go polecil ale nie chciało mi sie jehac na Saską Kępę i żałuję bo podobno to najlepszy specjalista w Warszawie, ale z moim dzidziusiem jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś
ania123457 Re: Dr Piotr kretowicz USG 11.08.06, 16:19 byłam u niego na USG. Bardzo dokładny. Myślę że zna się na rzeczy. Mógłby tylko więcej opowiadać w trakcie samego badania. Lekarz który mi go polecił powiedział że jeśli coś jest nie tak to Kretowicz na pewno to zobaczy Odpowiedz Link Zgłoś
kasiakacprzak Re: Dr Piotr kretowicz USG 11.08.06, 17:23 dzieki, chcialam sie upewnic, tez slyszalam o nim same dobre rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
paula08 Re: Dr Piotr kretowicz USG 11.08.06, 22:16 Wspanialy specjalista i ludzki lekarz dobry wybor a sprzet w gabinecie jest bardzo dobry, na pewno badanie bedzie dokladne. Jesli dr nie bedzie duzo mowil to tylko dlatego, ze dokladnie oglada dzidziusia, jak skonczy to wszystko powie, mozna tez zadawac pytania- to bardzo mily lekarz Odpowiedz Link Zgłoś