Forum Kobieta Zakupy
ZMIEŃ
      sprzet

sprzet

(3 wyniki)
    • Interesuje mnie kuchenka Mastercook oraz zmywarka Whirpool... cos mozecie powiedziec o tym sprzecie
    • Witam Zakupilem przez internet lodowke w sklepie internetowym. Po odebraniu przesylki i rozpakowaniu okazuje sie ze nie spelnia niestety ona moich oczekiwan. Wg regulaminu sklepu i prawa o ochronie niektorych praw konsumenta moge zwrocic towar do 10 dni od daty wystawienia faktury. Czy towar zostanie zwrocony bez problemow? Pisze poniewaz dowiedzialem sie od sprzedawcy sklepu, ze ze jesli folia fabryczna jest przecieta to nie przyjma oni reklamacji.... Zaznaczam, ze w ustawie ...
    • Witam. chciałabym Was prosic o pomoc. 2 dni temu kupiłam pralkę wirpoola w Leclerc- u.Wszystko byłoby fajnie gdyby nie to że pralka podczas prania nie pobiera proszku z komory. Sprzedawca zaproponował mi naprawe gwarancyjną, ale ja chciałabym sie dowiedziec jakie przysługują mi prawa w zaistniałej sytuacji. Pralke pewnie da sie wyreperowac,ale wtedy nie bedzie ona warta 100%. Czy moge sie ubiegac o zamiane na nową i jaka droga. Bede wdzieczna za wszystkie opinie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się