Forum Dom Kuchnie i łazienki
ZMIEŃ
      sprzet

sprzet

(14 wyniki)
    • czy na etapie projektowania kuchni trzeba juz wiedziec jakis konkretnie sprzet AGD sie bedzie mialo? Tak mnie to naszlo bo planujemy piekarnik w slupku i teraz czy to potem mozna jakos wyregulowac (bo jednak sa jakies roznice w wymiarach piekarnikow) czy to absolutnie bez znaczenia. Wiem ze to w zasadzie problem tego ktory bedzie robil meble ale byc moze za ten dodatkowy problemik bedzie sobie liczyl dodatkowo a ja chce zminimalizowac koszty PanTalon PanTalon
    • odwrotnie? mam problem, podoba mi sie jedna lodowka do zabudowy i jedna kuchenka do zabudowy. i teraz nie wiem czy najpierw je zamowic i pozniej robic meble kuchenne na zamowienie, czy najpierw zrobic meble i dostosowac sie do wymiarow podanych w projekcie? mozna najpierw sprzet wybrac, a pozniej projekt, jak sie praktykuje? pzdr abc.
    • Chciałbym poznać wasze opinie na temat sprzętu AGD czyli jaką firme byście polecali? Czy kupujecie sprzęt AGD jednej firmy? Potrzebuje kupić lodówkę, piekarnik i mikrofalówkę wszystko do zabudowy i jeszcze płytę gazową. Zastanawiałam się nad firma: Bosch,Elektrolux,Amika,Whirlpool a może jakaś inna marka. Proszę napiszcie co waszym zdaniem warto kupić.
    • wlasnie wykanczamy dom i jestesmy na etapie kuchni. W internecie znalazlam firme fagor charakteryzujaca sie ciekawa linią,nowoczesnoscia i w miare przystepnymi cenami. Czy ktos cos kupowal z tej firmy pralka, lodowka, zmywarka, piekarnik, plyta? bardzo prosze o rade pozdrawiam, Marlena
    • Pytanie o zmywark juz bylo, ale nie wypowiedzial sie nikt i pozwalam sobie jeszcze raz spytac: co sadzicie o zmywarce Boscha SRS 33MO2EU, jaka jest wasza opinia o lodówkach BECO i pralkach Mastercook dokladnie o PF 83 Dzieki za informacje:)
    • Czy ktoś by zaproponował inny sprzęt niż ten z listy? lodówka - Amica ACZ 3702 ZP piekarnik - Amica EB2502 płyta ceramiczna - Gorenje ECT 650 CP okap - Amica 415 I zmywarka - Siemens SE64M350EU pralka - Bosch WFC2067PL
    • Witam szukam opinii na temat sprzetu AGD (plyta, piekarnik, okap) firmy TEKA. moze ktos go uzywa lub zna kogos kto taki uzywa i moze mi pomoc w podjeciu decyzji. Jak sie ma np do sprzetu Amica itp? z gory dziekuje eska
    • W najblizszym czasie bede kupowac sprzet tzn. lodowke, okap, zmywarke, plyte elektryczna z piekarnikiem. Z tego co czytalam na forum Bosch jest czesto zachwalany, wiec w miare mozliwosci cenowych bede probowac kupic wszystko tej firmy. Zakupy chcialabym dokonac jednorazowo no i najlepiej w jednym sklepie. Czy przy takich zakupach mozna spodziewac sie rabatu? Jakie macie doswiadczenia? Jaki to moze byc rabat i gdzie takie zakupy najlepiej zrobic w Warszawie?
    • witam, czy może się ktoś podzielić wrażeniami z współpracy z tą firmą? z góry dzięki, pzdr, dok
    • Ludzie, Chce Was ostrzec: - kupilem ostatnio przez jeden ze sklepow internetowych, jeden z wiekszych, piekarnik i plyte mastercooka - po podlaczeniu okazalao sie, ze jeden palnik gasnie (a dzis, po paru dniach nawalil mi chyba kolejny) - superczule urzadzenie przeciwyplywowe (odcina ZAWSZE????), w piekarniku natomiast po pierwszym pieczeniu wysiadl programator i nie idzie piekarnika wylaczyc... - co da samego pomyslu zakupow przez www, to probowalem wymienic sprzet na inny egze...
    • Spróbujmy zrobic ranking sprzetu AGD kierujac sie relacja cena/jakosć. Chodzi o sprzet do zabudowy:lodówka 177 cm, dolny zamrazalnik pralka mozliwie najmniejsza pojemnosc piekarnik bez udziwnień i mało przydatnych bajerów zmywarka 45cm Czy Whirpool, Elektrolux czy tez kazdy sprzet innego producenta ? Bedę wdzięczna za pomoc bo na moja połowe nie moge liczyc / kazdy sprzet jest dobry.../Pozdrowienia i noworoczne życzenia
    • pralka(10)

Jakiej firmy powinnam kupić pralkę
    • A ja juz po remoncie i kompletowaniu sprzetu AGD i wybieraniu firmy do mebli kuchennych.Jestem zadowolona mozecie pytac
    • Witam, czy ktos moze zaopatrywal sie w sklepie internetowym w sprzet AGD? Czy warto w takiego dostawce zainwestowac? Ceny w sklepach tradycyjnych i internetowych znacznie sie roznia - kupujac caly sprzet do nowej kuchni mozna zaoszczedzic ok. 800-1100 zl. Ale czy warte jest to ryzyka - no i jakiego ryzyka jesli takowe istnieje? Prosze o opinie i wrazenia. Pozdr Dora

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się