sprzet

(5 wyników)
  • hej:) nasunelo mi sie takie pytanie... czesto mowiac o wynikach badan usg zaznaczacie, ze bylo robione na "dobrym sprzecie". a jak rozpoznac dobry sprzet od zlego?? ja mam dostep tylko do jednego typu maszyny i nie wiem, czy moje zdjecie ktore dostala w 20 tyg jest dobre czy zle, wiarygodne, czy nie... ciekawa jestem Waszych spostrzezen K
  • czydo wykonania usg genetycznego jest potrzebny jakis specjalny sprzet? czy poprostu gin wykonuje go na zwyklym aparacie a mierzy tylko jakies inne parametry?
  • Mam pytanie do dziewczyn prowadzonych przez dr Górecką. Napiszcie zcy jestescie zadowolone, czy ma dobry sprzet do USG i generalnie czy jest dobrym specjalistą??? Z góry dziekuję i czekam niecierpliwie Pozdr.
  • Powiedzcie mi prosze jak lekarz może mierzyć tętno płodu. Ja ostatnio miałam robione badanie USG i na tej podstawie lekarz mi wpisał tetno płodu, czy to jest możliwe. Czy jednak jest jakiś inny sprzęt do mierzenia tętna płodu. Dodam, że na wydruku z USG nie doszukałam się nigdzie tego tętna.
  • Idę w przyszłym tygodniu na pierwsze USG. Czy możecie mi powiedzieć, jak się przygotować. Czy powinnam być naczczo i czy zawsze to pierwsze USG jest dopochowowe?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się