Forum Turystyka Europa Bułgaria
ZMIEŃ
      star

star

(7 wyników)
    • Witam!Kto z Was z biurem podrozy ALFA STAR np. w Bulgari? czy biuro wywiazalo sie ze swojej oferty? I jak odbyl sie lot samolotem , czy to byl jakis grat czy w miare ok? I czy byl ktos w hotelu Sveti Vlas? I jak go oceniacie? Prosze o odpo
    • ALFA STAR(12)

Jakie macie doświadczenia z tym biurem ? Ja bardzo złe najpierw kazali sobie dopłacić do paliwa a później przesuneli wylot o blisko 14 godzin zabierając jeden dzień "plażowania". Ciekawe co będzie dalej .... Napewno z nimi już nigdzie nie polecę.
    • czy wywiazuja sie z umowy??
    • WPISUJCIE PROSZE JAKIMI LINIAMI LECICIE Z BIUREM A.S LUB JAKIMI LECIELISCIE, BO Z TEGO CO ZDAZYLEM SIE ZORIENTOWAC TO WIEKSZOSC TYCH LINI MOZNA NAZWAC "HALA BALA". W UMOWIE NIC NA TEN TEMAT NIE WSPOMINAJA,A CZYTAM O JAKIS NIGERYJSKICH PRZEMALOWANYCH SAMOLOTACH LUB O LINIACH NOSZACYCH WDZIECZNA NAZWE HAMAS CZY HEMUS (CZY TO NIE OBOJETNE? <LOL>) BEDE WDZIECZNY ZA KAZDA WYPOWIEDZ.
    • Co radzicie w tej kwesti,czy ktos korzystal juz z uslug tego biura,jakie warunki w Bylgarii,jaki hotel wybrac interesuje mnie wszystko co jest zwiazane z ta oferta!!
    • Poprostu ręce opadają!!Jeszcze nie wyjechałam a już są problemy.Koleżanka zrezygnowała 13.08. równo na 21 przed wyjazdem,więc przepadła jej zaliczka 500zł.W związku z tym miałyśmy być 3 w 4-osobowym apartamencie i wiecie co?Dzisiaj dowiaduję się,że każda z nas ma dopłacić po 200zł,czyli w sumie 600zł!!To jest jakaś paranoja!!Wylatuję 3.09. i nie wiem jak to będzie,bo nie mam zamiaru płacić.Z wycieczki,która kosztowała 1500 zł zrobi się nagle 1700zł,a pieniadze na pobyt tam...Ode...
    • Wróciłam właśnie z Bułgarii- Słoneczny Brzeg, oferta z w/w biura.Pomyłka kolosalna- Apartamenty Bravo- przez tydzień mielismy ok. 17 metrowe "studio" dla trzech pełnopłatnych osób.Pierwsza noc - trzy osoby w jednym łożku, bo drugie nie chciało się rozłozyć(w domyśle zepsute). Jak je panie z room- service rozłozyły, to zostało 30 cm. wolnego paska przez środek pokoju.W dodatku w poprzedzajacym tygodniu podmalowane i wyretuszowane z powodu grzyba na ścianach-relacja poprzednich o...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się