Forum Turystyka Europa Turcja
ZMIEŃ
      star

star

(18 wyników)
    • Szukam opinii i ludzi, którzy niedawno byli w tym hotelu. W czerwcu wybieram się do tego hotelu i jak do tej pory to znikome informacje na jego temat znalazłam. Obawiam się czy dobrze zrobiłam decydując się na mało znany hotel... Może znajdzie się ktoś kto wybiera się do niego 17.06 i rozwieje moje obawy....
    • lecimy do turcji 30 lipca z bp alfa star do fethiye hotel taurus .prosze o opinie
    • jak w temacie, ludzie z alfa star i właściciele, czy wyście oci... do reszty??? takie warunki proponować ludziom iwmawiać im, że to hotel 3 gwiazdkowy/??!!! puknijcie się w łeb, odpadający tynk ze ścian, sufit spada na głowę+farba, brak kabin natryskowych, brud syf i ubóstwo, jednostajne posiłki rzygać się chce po 5 dniach, sprawa skończy się w sądzie mam dowody zdjęcia syfu i brudu, ten hotel nie ma nawet pewnie 1 gwiazdki a hamstwo obsługi nie zna granic zwłąszcza małego czarneg...
    • czesc!alfa star za wykupienie wczesniejsze wyjazdu do turcji proponuje gratis wycieczke do dalyanu.zastanawiam sie czy ktos z was korzystał z takiej promocji i czy biuro dotrzymuje słowa, boje sie, ze na miejscu rezydent nie bedzie nic o tym wiedział i nie bede w stanie tego wyegzekwować.
    • Czy ktoś już wrócił z hotelu BLUE STAR i może podzielić się świezymi wrażeniami, byłabym bardzo wdzięczna.
    • Wybiera się ktoś do hotelu Blue Star 25.08.10???
    • Czy byłktoś w tym hotelu?
    • j.w.:))
    • czy ktos ma moze jakies pytania?
    • Alfa Star właśnie zrobiło 'promocję' w której daje 1000 PLN rabatu dla rezerwacji 2 osoby dorosłe + dziecko . I wszystko byłoby OK gdyby nie fakt , że w odniesieniu do zeszłego tygodnia oferty w promocji podrożały o kilkaset złotych od osoby. jeśłi tylko ktoś sledzi uważnie wahania cen, to bez specjalnego trudu zauważy ten manewr. Może się nawet okazać , że mają ten 1000 'RABATU' zapłacimy więcej niż gdybyśmy kupowali wczasy w zeszłym tygodniu . OSZUŚCI !!!
    • Witam, czy ktoś może jedzie do Blue Star w maju z GTI? (7,05 wylot)?
    • witam, szukam informacji na temat tego hotelu..może odezwie się ktoś, kto był w tym roku...
    • Witam, podobno to popularny wśród Polaków hotel. Wybieramy się tam z dzieckiem w maju ale jakoś nie możemy znaleźć nikogo, kto leciałby do tego hotelu. Możę teraz się uda ?:)
    • czy ktoś wybiera się do tego hotelu w maju, my lecimy 7.05 2+1 (3,5roku)
    • Cześć! Czy ktoś z Was był w Marmaris z Alfa Star w hotelu Club Palm? Jeśli tak prosze o opinie...Z góry dziekuję :-)
    • Wybieram się do Hotelu Alara. Czy ktoś był i może mi odpowiedzieć na pytanka: - czy trzeba dodatkowo płacić za łaźnię turecką/saune? Ile? - czy All Inclusive obowiązuje też na plaży? Z góry dzięki.
    • Witam. Wybieram się z 2 letnim synkiem do Turcji we wrześniu. Bardzo zależy mi na piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza. Proszę o opinię na temat hoteli VEGA, GOLF lub ALARA WEST. Który jest najlepszy na wyjazd z małym dzieckiem. Prosze pomóżcie mi w dokonaniu wyboru.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się