Dodaj do ulubionych

A moze ALFA STAR..

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 12:47
Co radzicie w tej kwesti,czy ktos korzystal juz z uslug tego biura,jakie
warunki w Bylgarii,jaki hotel wybrac interesuje mnie wszystko co jest
zwiazane z ta oferta!!
Obserwuj wątek
    • Gość: piter Re: A moze ALFA STAR.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.07, 18:07
      bylem w 2006 r i polecam to biuro jak i hotel St.Anthony
    • ewag1 Re: A moze ALFA STAR.. 26.01.07, 20:38
      korzystałam z usług tego biura w 2005 r., byłam w hotelu Święty Włas , bardzo
      sympatyczny hotel i miejscowosc swiety wlas duzo tansza i mniej zatloczona jak
      niedaleki sloneczny brzeg. biuro ok
    • Gość: Ewinka Re: A moze ALFA STAR.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 20:55
      Dzis wykupilam wczasy w Slonecznym Brzegu-Hotel Czernomore,mam nadzieje,ze
      wszystko bedzie oki :-)
      • Gość: gggg Re: A moze ALFA STAR.. IP: *.studioa2.pl 26.01.07, 22:04
        My tez wykupilismy wczasy w hotelu czernomore w czerwcu w sumie 10 osób a ty
        kiedy jesli moge zapytac ?
        • Gość: Ewinka Re: A moze ALFA STAR.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 22:46
          Oj my dopiero lecimy w lipcu a to zewzgledu na dziecko,ktore w czerwcu jeszcze
          bedzie chodzic do szkoly:-)
          • Gość: gggg Re: A moze ALFA STAR.. IP: *.studioa2.pl 27.01.07, 13:46
            Nasze dzieci tez jeszcze powinny chodzic ale zrobia sobie szybsze o 5 dni
            wakacje .My lecimy 18 czerwca.Syn chodzi do 5 klasy a od szwagierki córka do 1
            gimnazjum natomiast 2 dzieci to do przedszkola .W zeszłym roku tez lecielismy w
            czerwcu do Turcji clubu verano w side było super !!!W sumie po 15 czerwca juz
            sie własciwie nie ucza .W Bułgari bylismy juz 3 lata temu ale w Sozopolu I było
            fajnie .Szkoda ze sie nie spotkamy ,dzieci mieli by niezła ekipe tak jak w
            Turcji .Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka