Gość: MIMI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 12:47 Co radzicie w tej kwesti,czy ktos korzystal juz z uslug tego biura,jakie warunki w Bylgarii,jaki hotel wybrac interesuje mnie wszystko co jest zwiazane z ta oferta!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piter Re: A moze ALFA STAR.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.07, 18:07 bylem w 2006 r i polecam to biuro jak i hotel St.Anthony Odpowiedz Link Zgłoś
ewag1 Re: A moze ALFA STAR.. 26.01.07, 20:38 korzystałam z usług tego biura w 2005 r., byłam w hotelu Święty Włas , bardzo sympatyczny hotel i miejscowosc swiety wlas duzo tansza i mniej zatloczona jak niedaleki sloneczny brzeg. biuro ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewinka Re: A moze ALFA STAR.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 20:55 Dzis wykupilam wczasy w Slonecznym Brzegu-Hotel Czernomore,mam nadzieje,ze wszystko bedzie oki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gggg Re: A moze ALFA STAR.. IP: *.studioa2.pl 26.01.07, 22:04 My tez wykupilismy wczasy w hotelu czernomore w czerwcu w sumie 10 osób a ty kiedy jesli moge zapytac ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewinka Re: A moze ALFA STAR.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 22:46 Oj my dopiero lecimy w lipcu a to zewzgledu na dziecko,ktore w czerwcu jeszcze bedzie chodzic do szkoly:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gggg Re: A moze ALFA STAR.. IP: *.studioa2.pl 27.01.07, 13:46 Nasze dzieci tez jeszcze powinny chodzic ale zrobia sobie szybsze o 5 dni wakacje .My lecimy 18 czerwca.Syn chodzi do 5 klasy a od szwagierki córka do 1 gimnazjum natomiast 2 dzieci to do przedszkola .W zeszłym roku tez lecielismy w czerwcu do Turcji clubu verano w side było super !!!W sumie po 15 czerwca juz sie własciwie nie ucza .W Bułgari bylismy juz 3 lata temu ale w Sozopolu I było fajnie .Szkoda ze sie nie spotkamy ,dzieci mieli by niezła ekipe tak jak w Turcji .Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś