na4 25.04.17, 17:04 Czy możecie podzielić się opiniami n/t tych liceów, czy warto tak pòjść. Jaka atmosfera, wymagania, młodzież, nauczyciele. Szczegòlnie interesuje mnie bio-chem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: rotka Re: LO Cervantes i Dobiszewski IP: *.play-internet.pl 03.05.17, 12:47 hej, wlasnie skonczylam ten profil w cervantesie, chemia i biologia ok chociaz jak sie wybierasz na medycyne to troche za malo, jezyki to zalezy, angielski w grupach w wiekszosci spoko, hiszpański tylko 2 godz, jak trafisz do hiszpana to ok, jak nie to strata czasu, najlepszy chyba polski i matma ale to tez zalezy na kogo trafisz. dobisz to duzo gorsze liceum Odpowiedz Link Zgłoś
na4 Re: LO Cervantes i Dobiszewski 03.05.17, 14:35 Wielkie dzięki. Mam jeszcze pytanie a jak jest z ta rozszerzona matma ? Bardzo cièżko, czy przeciętniak da radę? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rotka Re: LO Cervantes i Dobiszewski IP: *.play-internet.pl 08.05.17, 23:33 w mojej klasie nie było rozszerzenia z matmy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
cyngusagis Re: LO Cervantes i Dobiszewski 15.05.17, 11:47 Jak moje dzieci szły do liceum też czytałam i pytałam na forach ale teraz z doświadczenia powiem że tego nie da rady tak krozeznać bo szkoła to tak naprawdę pojedyńczy nauczyciele. I kogoś uczył ten matematyk a kogoś inny i już jest zupełnie inna opinia. Następna kwestia to odczucia dzieci i rodziców. Jedno dziecko o tym samym nauczycielu powie że nie umie zmotywować do nauki a drugi powie że to świetny nauczyciel. Niestety gdyby powstało coś do oceny nauczycieli jak portal to może by to zadziałało jakby miliony dzieci oceniały i ktoś by to mocno kontrolował a tak nie da rady zupełnie obiektywnie dowiedzieć się przed pójściem do liceum jakie ono jest ... Odpowiedz Link Zgłoś