Gość: marcin IP: *.centertel.pl 11.02.08, 20:34 zwarcam się do Was z zapytaniem czy oprócz kablówki Aster są inne warianty podłączenia do sieci na Stegnach? nie interesuję mnie tpsa telefonia komórkowa i radio... dzięki m. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wodzu Re: Stegny - internet? IP: *.ipartners.pl 18.02.08, 21:50 Tak, 2a, gorąco polecam :) osk.2a.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Stegny - internet? IP: *.centertel.pl 19.02.08, 22:44 dzięki, pewnie skorzystam... m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Bonifacego Re: Stegny - internet? IP: *.cust.tele2.ch 02.04.08, 02:36 Kochani! Powiedzcie,czy na Stegnach lub w poblizu jest jakas kawiarenka inter. lub jakies miejsce ,gdzie mozna korzystac z internetu? Moze ktos wie, gdzie jest taka mozliwosc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvv Re: Stegny - internet? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 19:40 O ile sie nie myle, to gdzies na Bonifacego widzialem kiedys jakis szyld, naprzeciwko tych nowobudowanych, niskich blokow. Niedaleko kwiaciarni "stegny"... Mam andzieje, ze nie wprowadzam w blad... Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: Stegny - internet? 18.03.08, 23:02 A jak z jakoscia TV i internetu od tych 2A. Bo na razie mam Astera, ale rezygnuje, bo cenowo to chyba najdrozszy operator w Polsce! 2A niby tansze, ale zeby zaoszczedzic, to trzeba wziac wolniejszy wariant internetu. W moim pakiecie od Astera internet mam 3 Mb/s w dzien i 6 MB/s w nocy. W 2A bedzie caly czas 3 MB/s. W asterze upload mam o predkosci 512 kb/s, a w 2A napewno bedzie wolniej. Nie ma tak, ze placi sie mniej za to samo. Placi sie mniej - ale za mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Wu Re: Stegny - internet? IP: *.stat.gov.pl 02.04.08, 12:58 Nikt nie napisał, że będzie taniej za szybszy internet. Najlepsza jakość to właśnie 2A. Jesteśmy z nimi od paru lat. 6 MB/s za 100 zł. Nie wiem czy taniej jest w Aster, ale o wiele mniej usterek i sprawniej jest w 2A. TV nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dw Re: Stegny - internet? IP: 80.51.132.* 19.03.08, 11:16 KRAWARKON i ELART - lokalne kablowki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nik 1974 Re: Stegny - internet? IP: *.aster.pl 04.07.08, 22:49 ja mieszkam na stegnach i mam od 4 lat internet w Aster i jestem z niego bardzo zadowolony żadnych awarii przystępna cena są promocje polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katmad Re: Stegny - internet? IP: *.pf.com.pl 17.03.09, 15:54 Czy Ty na pewno masz Aster? Ja przez pół roku mam ich dość. Internetu często nie ma, bo nie. Prędkość w godzinach szczytu jest dobijająca. Mają więcej klientów niż potrafią obsłużyć zgodnie z umową. Aha i jeszcze zmieniają umowę, w której blokują porty do ściągania plików! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: broz_tito Re: Stegny - internet? IP: 212.160.172.* 18.03.09, 15:54 kałamad jest pracownikiem 2a Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Stegny - internet? 18.03.09, 18:59 Gość portalu: broz_tito napisał(a): > kałamad jest pracownikiem 2a Aaa.. No tak ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Stegny - internet? 18.03.09, 18:59 Gość portalu: Katmad napisał(a): > Czy Ty na pewno masz Aster? Ja przez pół roku mam ich dość. Internetu często ni > e > ma, bo nie. Prędkość w godzinach szczytu jest dobijająca. Mają więcej klientów > niż potrafią obsłużyć zgodnie z umową. Aha i jeszcze zmieniają umowę, w której > blokują porty do ściągania plików! Pewien jesteś że masz Aster? Różne złe rzeczy można o nim pisać, ale wszyscy się zgadzają że internet dostarczają najbardziej bezawaryjny, szybki, bez limitów i bez blokady portów. Może do ciebie trafia za pośrednictwem jakiejś sieci osiedlowej lub blokowej i stąd twoje problemy? Które porty twoim zdaniem blokują? Odpowiedz Link Zgłoś
kamer-dyner1 Re: Stegny - internet? 26.03.09, 13:54 Aster ostatnio wywinął numer z ograniczeniem umownym ściągania z P2P wiec brak limitów etc. nie ma znaczenia bo normalny użytkownik nie potrzebuje netu bez limitów a jedynie szybkiego i stabilnego połaczenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarn-y117 Re: Stegny - internet? 27.03.09, 10:08 No to ja nie jestem normalnym użytkownikiem bo zależy mi na braku limitów. Ściągam dużo legalnych danych i nie wyobrażam sobie żebym miał być na starcie traktowany jak złodziej bez żadnego uzasadnionego powodu... kamer-dyner1 napisał: > Aster ostatnio wywinął numer z ograniczeniem umownym ściągania z P2P wiec brak > limitów etc. nie ma znaczenia bo normalny użytkownik nie potrzebuje netu bez > limitów a jedynie szybkiego i stabilnego połaczenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michael Re: Stegny - internet? IP: *.elartnet.pl 01.07.09, 21:41 czyli reasumujac, na Stegnach mozna skorzystac z: - 2a - Aster - Elart - Krawarkon - Neoshita tak? Odpowiedz Link Zgłoś