Forum Zdrowie Candida
ZMIEŃ
      stolec

stolec

(3 wyniki)
    • Hallo... Jest taka sprawa, ze ten temat był już poruszany przez Rich69 tu na tym forum - jak powinien wyglądać prawidłowy stolec....? Odpowiedzi też padały różne. Jednak mnie wciąż interesuje , bo Rich69 oznaiminł, ze stolec powinien pływać, że to jest ok...ja jednak jestem innego zdania...!Po wielu próbach stosowania preparatu na oczyszczenie jelit zaczęło znowu ze mnie wyłazić duże ilosći pływającego śluzu....śluz ten przypomina stolec jednak nim nie jest, jest to kupa pływającej g...
    • Mam pytanie. Od tygodnia jestem na diecie przeciwgrzybiczej. Biorę kreon i hepatil to każdego posiłku. Jem kaszę jęczmienną, ryż, warzywa, swojską szynkę i drób w małej ilości, oliwa z oliwek, masło w małej ilości. Zauważyłam kilka plamek na rękach i jasny stolec. Czy to normalne? do tego czuję się jakaś słaba :P
    • zastanawiam sie czy ktokolwiek z was widzial kiedykolwiek jakas forme sluzowata wystajaca z kupy. Obserwujcie sie. Ja obserwuje to u siebie tylko wtedy,kiedy jem bardzo duze dawki probiotykow ( przynajmniej 200 bilionow na dobe)jak rowniez wtedy, gdy doodbytniczo wstrzykuje sobie rozrobione probiotyki z woda. Po okolo 2 godzinach czuje parcie i wylatuja mi sluzowato-galaretowate resztki-jak tlumaczy mi kobieta od hygrokolonoterapii oraz lekarze leczacy candide - to sa martwe grzyby...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się