Forum Zdrowie Pasożyty, candida
ZMIEŃ
      stolec

stolec

(3 wyniki)
    • Było już podobne pytanie odnośnie zaparć, ale nikt nie odpowiedział. Mój synek ma 2,5 roku. Od ponad roku mamy problem z zaparciami. Właściwie to takie prawdziwe zaparcie z twardym stolcem zdarzyło się kilka razy na początku. Od tego czasu synek uparcie wstrzymuje wypróżnianie. Podawane miał chyba już wszystko. Efekty są różne: problem zaczyna znikać, po czym za jakiś czas wracamy do punktu wyjścia. Teraz podaję mu niemiecki lek Movicol Junior. Efekt jest taki, że kupka jest mięk...
    • Dziewczyny zadałam takie pytanie bo nie wiem czy to moje dziecko ma takie objawy...Robale nie wychodzą teraz -wczesniej lamblie...teraz tylko candida...ale stolce pomimo diety i różnych specyfików które podaję nic nie idzie do przodu..Czy wasze dzieci tez mają takie objawy-cały czas nieuformowane stolce,papkowate,zważone i cuchnące słodko-kwaśno...A moze to jest związene z czymś powazniejszym?? Prosze napiszcie jeśli macie też taki problem bo ja robie diety i robie cuda daje i ni...
    • Od pol roku mam stwierdzone candide w kale...ogolnie raz czuje sie lepiej raz gorzej, staram 3mac sie diety, cukru nie jem ani troche, zdarzy mi sie ze zjem produkt mleczny typy troche smietany, lub maslo, chleb jem bez drozdzy i maki pszennej, zazywam preparaty anti parasite i barley star, czuje sie po nich troszke lepiej, mialem duzo wiecej objawow kilka miesiecy temu niz teraz, ale chcial bym was spytac co myslec o: - wypadajacych wlosach - skaczacej temperaturze od 35,8 do 36,7 - ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się